Georginho_cz406 Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Jo tak jak se to demontuje u sedanu teda nevím, ale u Breaku je to raz dva...Taky mi tekla vodička. Pravým světlem resp. průchodkou :-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Původně zaslal: Tornado Svetlem to urcite neni. Taky jsem sel najisto ze je to svetlem, ale v nem sucho. Tak jsem hledal dal. Nalival jsem vodu toho zlabu u kufru a zacala se voda objevovat v miste kde byva CD menic. Ale je tam dost spatnej pristup. Lepsi by bylo vyndat jednu stranu (v mem pripade levou) oblozeni kufru, ale jak jsem se na to tak dival, tak by se snad musel vytahnout i sedak zadnich sedacek. I tak je tam docela malo mista, tak si nedokazu predstavit, jak bych to silikonoval zevnitr. No aby to nebylo jak u mě - Citovat
Petrásek Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Taky jsem měl plnou rezervu vody, mohla by tam hezky plavat Hledal jsem a po měsíci pátrání a zalévání vodou jsem to vzdal a vyvrtal do nejnižšího místa u rezervy 3mm dírku a od té doby mám naprostý pokoj a absolutní sucho i za největších průtrží Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Taky řešení :-) Ještě, že nemáme offroady, by ti tam pak při překonávání brodu teklo Citovat
ChodeC Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Tak se hlásím také mezi majitele bazénu. Zatím jsem měl vodu v kufru sice jen 2x (o čem vím), ale teď o víkendu mi to již nedalo a po vyndání kyblíku na levé straně kufru jsem pod ním našel malej rybníček. Po \"testu\" s hadicí jsme zjistili, že voda protéká gumovou ucpávkou pod levým světlem. Bohužel při montáži tažného zařízení udělal nějaký mistr výtečnou úpravu ucpávky. Více viz. foto. Dnes jsme gumovou zátku zapatlali první várkou sil. tmelu a zítra (pokud počasí dovolí) provedu finální ucpání (nebyl čas čekat na zavadnutí). Snad to pomůže. Pro jistotu jsem ještě vyjmul gumovou zátku z prostoru pod úložným kýblíčkem, aby voda mohla odtékat pryč. Průchodka - úprava pro protažení kabelu tažného zařízení Zapatlání silikonovým tmelem - něco pro opravy kastlí aut Citovat
MACI Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Dnes mi v servise pri vymene rozvodu taky vyresili problem s vlhkym kufrem. Neteklo mi tam nejak moc, ale mel jsem tam vlhko... Taky netesnost kolem praveho svetla. Zadelano silikonem. Ale bylo mi receno, ze v pripadech kdy do kufru tece vice, tak se voda dostane pod zadnimi sedadly az pod podlahu k noham ridice, kde jsou kabelove svazky co vedou dozadu. A ze to nevyschne jen tak, ze je treba rozebrat interier a vyndar koberce. Co si o tom myslite? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.