HonzaC2 Odesláno 18. srpen 2020 Odesláno 18. srpen 2020 (upraveno) Také se připojím se svým problémem. Mám C4GP s motorem 1,6Hdi, najeto 285.000. V posledních dnech mne začíná trápit, že mi občas zdechne. Není to jediný symtom, všiml jsem si také, že někdy při zrychlování jakoby malinko trhá nebo trhne více. Ono zdechnutí se koná vždy blízko volnoběhu. Včera 2x na křižovatce, když jsem dojížděl na rychlost 2ku a poté vyšlápl spojku, tak auto zakuckalo a zdechlo. Když se to stalo poprvé, řekl jsem si, že to je moje vina, že jsem to asi nějak blbě vyšlápl. Podruhé odpoledne to již bylo ale jednoznačné, musel jsem v křižovatce zastavit za autem autoškoly, které jelo doleva a jak jsem vyřadil, auto zdechlo. Vždy se mi nakonec podařilo nastartovat, ale poprvé jsem trochu zazmatkoval a nastartoval až na podruhé. Pro ostatní jsem byl už brzda provozu a chtěli mne objíždět (ani se nedivím) . Dnes ráno stojím na semaforech, auto se zaklepalo a zdechlo. Nastartovat šlo ihned. Nikdy na palubce žádná chyba a ani přes DIAGBOX tam žádná chyba není Za jízdy jsem diag připojenou neměl, tak z hodnot z jízdy nemám nic. Každpodádně co kdy bylo na autě měněno: - palivový filtr loni - ostatni filtry mimo FAP včera (Zdechalo před i po výměně) - EGR a čidlo otáček kliky loni (byl podobný problém, s tím, že to ale zdechlo v tahu a nechtělo nastartovat ale tam alepoň jednou v měřených hodnotách vypadlo, že nebyl signál z kliky). Po výměně těchto dvou věci a v zoufalosti ještě ventilu co ovládá turbo (měl jsem jeden použitý doma navíc) byl rok klid. - vstřiky byly na kontrole s tím že pry jsou v pořádku 80.000km nazpět. Jinak FAP jednou čištěný, čerpadlo DRV a snímač tlaku původní. - jinak teploty zjištěné přes diagbox po jízdě vypadají ok (jsem si říkal, jestl iby to třeba nemohlo být tím) No a to je asi vše. Ještě jsem si všiml, možná to s tím vůbec nesouvisí, ale u studeného motoru jak vyřadím, otáčky spadnou na cca 750ot/min. Po ohřátí motoru spadnou na cca 1000 a chvíli tam visí než spadnou na těch 750. Je to sice cca dejme tomu 3 vteřiny, ale myslím si, že toi předtím nedělalo. Já jen, kdyby měl někdo nápad, co by to tak mohlo být resp. na co se podívat. Nic moc mne nenapadá, příští jízdu již zkusím za jízdy sledovat data, mně už nic moc nenapadá. Ještě mne napadla další věc - to auto to dělá naschvál, protože jsem řekl, že ho vyměním za novější Upraveno 18. srpen 2020 uživatelem HonzaC2 Citovat
jarokare Odesláno 18. srpen 2020 Odesláno 18. srpen 2020 Takhle často blbne snímač tlaku paliva nebo konektory v jeho patici , zkusil bych tu patici vyměnit ... Citovat
HonzaC2 Odesláno 19. srpen 2020 Autor Odesláno 19. srpen 2020 Děkuji za info. Je pravda, že tohle kdysi dělal autorizak - říkali, že přepinovali konektor snímače tlaku paliva. Tak asi 100.000km nazpět. Ten konektor se dá koupit samostatně? Tenkrát to blblo ale v tahu a vyskočila chyba P0192 nebo P0193. Už si nepamatuju přesně. Nicméně asi to rozdělám a podívám se. Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 19. srpen 2020 Odesláno 19. srpen 2020 Ja som menil pred rokom snímač tlaku paliva nemal som žiadny s tých problémov ktoré tu opisuje kolega vyššie,auto prešlo do núdzového režimu za jazdy s kontrolkou motora... následne v autoservise zistený vadny snimac tlaku paliva a palivový filter...1,6 hdi.. Citovat
kacaba12 Odesláno 19. srpen 2020 Odesláno 19. srpen 2020 snímač tlaku paliva. Pokud má chybné informace jednotka motoru od snímače, tak zastaví elektriku a motor zhasne. Citovat
HonzaC2 Odesláno 19. srpen 2020 Autor Odesláno 19. srpen 2020 To jo, o tom žádná, ale udivuje mne, že v logu není žádná chyba. Citovat
kacaba12 Odesláno 20. srpen 2020 Odesláno 20. srpen 2020 (upraveno) tato chyba se neukládá, v PP2000 ani DIAGBOXU,mě motor nenaskočil a závada žádná, musíš kouknout na live data , v diagboxu je požadovaná hodnota a skutečná ,tak se určitě bude lišit. Při zapnutém klícku je požadovaná nula a skutečná také nula. Pokud bude skutečná odlišná motor nenaskočí. Při jízdě je to stejné ,kontroluj požadovanou a skutečnou,musí být stejné,pokud se liší ( myslím tak 100 bar ) motor zhasne. Upraveno 20. srpen 2020 uživatelem kacaba12 Citovat
r3d0x Odesláno 20. srpen 2020 Odesláno 20. srpen 2020 Mne to robí motor 2.0 HDI 100kw 2007 a viem že na chybe je regulátor tlaku paliva-ukázala to diagnostika. Ked sú vonku nízke teploty, auto na voľnobehu "koktá" a väčšinou i zdochne. Robí to pokým sa motor nezohreje na prevádzkovú teplotu. Teraz pri vyšších teplotách problém nemám i keď niekedy pri prudkom zošliapnutý plynového pedála akoby autom trhlo.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.