sharpers Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 daruji za odvoz starší zadní vrata na peugeot 407 sw, nyní již bez skla. stav viz foto, pod lištou drobná koroze, škrábance atd, ale v pohodě použitelné. je mi líto to hodit do šrotu
ceeeert Odesláno 15. srpen 2020 Odesláno 15. srpen 2020 Ahoj, kdyby to nikdo nechtěl, neměl bys z druhé strany ten popruh, za který se dají dveře stáhnout dolů/zavřít? Takové to poutko. Od koupě mi to tam chybí, sehnat to nemohu a v origo to stojí nesmysl. Díky. Kč
sharpers Odesláno 18. srpen 2020 Autor Odesláno 18. srpen 2020 ahoj, škoda žes nenapsal před týdnem...když jsem sundával sklo tak jsem sundal tapec a to poutko a všechno to letělo do koše
ceeeert Odesláno 24. srpen 2020 Odesláno 24. srpen 2020 Ajo, to nevadí, tak někdy příště. A dveře jsi udal? Ta čísla 407SW mi také chybí, tak kdybys to likvidoval, tak... Díky.
sharpers Odesláno 6. září 2020 Autor Odesláno 6. září 2020 dveře jsem udal do šrotu zůstaly mi z něj jen ty písmenka, logo peugeot a stříbrná lišta nad spz
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.