Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

dle VIN(VF33HRHRH85110075) jsem si nechal vyjet výbavu a je tam "SYSTÉM VSTŘIKOVÁNÍ DELPHI". Myslel jsem že se používal jenom Siemens, nebo Bosch ? 

Jestli je to tedy pravda mohu poprosit o info ohledně spolehlivosti/problémech.

Děkuju.

Odesláno

Pokiaľ viem tak sa naozaj používali iba tieto dva systémy vstrekovani, a to BOSH a Siemens. Výrobcov je samozrejme viacero, hlavne pokiaľ ide o jednotlivé komponenty v druhovýrobe. Hlavne by malo sedieť oem číslo dielu.

Odesláno

Jenom že jsem nikde nenarazil na to že by se tam dávalo něco jiného než Siemens, nebo Bosch. Hledal jsem informace o spolehlivosti motoru(vstřikování) a nic moc nenašel.

Odesláno

Tak trochu přeformuluju otázku 🙂 

Je běžné aby tento model a motor měl vstřikování Delphi?

Jak poruchové je vstřikování Delphi oproti Bosch/Siemens?

Jak drahé jsou opravy u vstřikování Delphi?

Odesláno

Ano , je to běžné , je to prostě jenom další z dodavatelů komponentů do automobilky , poruchové je zhruba +- stejně jako ostatní výrobci , jenom bych řekl , že je víc háklivý na kvalitu nafty a opravy jsou drahý podle toho , co na tom vstřikování odejde ...

Odesláno

Ptal jsem se jenom jako reakce na spoustu diskuzí i recenzí kde varovali před vstřikováním Siemens a že je lepší zvolit motor se vstřikováním Bosch. O Delphi se nikde nezmiňovali...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...