Joes Odesláno 11. srpen 2020 Odesláno 11. srpen 2020 Zdravím, dle VIN(VF33HRHRH85110075) jsem si nechal vyjet výbavu a je tam "SYSTÉM VSTŘIKOVÁNÍ DELPHI". Myslel jsem že se používal jenom Siemens, nebo Bosch ? Jestli je to tedy pravda mohu poprosit o info ohledně spolehlivosti/problémech. Děkuju. Citovat
307rg Odesláno 11. srpen 2020 Odesláno 11. srpen 2020 Pokiaľ viem tak sa naozaj používali iba tieto dva systémy vstrekovani, a to BOSH a Siemens. Výrobcov je samozrejme viacero, hlavne pokiaľ ide o jednotlivé komponenty v druhovýrobe. Hlavne by malo sedieť oem číslo dielu. Citovat
Joes Odesláno 11. srpen 2020 Autor Odesláno 11. srpen 2020 Co tedy znamená "SYSTÉM VSTŘIKOVÁNÍ DELPHI" ve výpisu ? Citovat
jarokare Odesláno 11. srpen 2020 Odesláno 11. srpen 2020 Že máš systém vstřikování DELPHI Nějak nerozumím tý otázce ... Citovat
Joes Odesláno 11. srpen 2020 Autor Odesláno 11. srpen 2020 Jenom že jsem nikde nenarazil na to že by se tam dávalo něco jiného než Siemens, nebo Bosch. Hledal jsem informace o spolehlivosti motoru(vstřikování) a nic moc nenašel. Citovat
Joes Odesláno 12. srpen 2020 Autor Odesláno 12. srpen 2020 Tak trochu přeformuluju otázku Je běžné aby tento model a motor měl vstřikování Delphi? Jak poruchové je vstřikování Delphi oproti Bosch/Siemens? Jak drahé jsou opravy u vstřikování Delphi? Citovat
jarokare Odesláno 12. srpen 2020 Odesláno 12. srpen 2020 Ano , je to běžné , je to prostě jenom další z dodavatelů komponentů do automobilky , poruchové je zhruba +- stejně jako ostatní výrobci , jenom bych řekl , že je víc háklivý na kvalitu nafty a opravy jsou drahý podle toho , co na tom vstřikování odejde ... Citovat
Joes Odesláno 12. srpen 2020 Autor Odesláno 12. srpen 2020 Ptal jsem se jenom jako reakce na spoustu diskuzí i recenzí kde varovali před vstřikováním Siemens a že je lepší zvolit motor se vstřikováním Bosch. O Delphi se nikde nezmiňovali... Citovat
RichVa Odesláno 13. srpen 2020 Odesláno 13. srpen 2020 Našel jsem článek z roku 2012, snad trochu pomůže https://www.auto.cz/dieselova-pro-a-proti-viii-opravy-vstrikovacu-common-railu-67684 Citovat
Joes Odesláno 13. srpen 2020 Autor Odesláno 13. srpen 2020 Děkuju. Podle článku to vypadá že by mohli být v pohodě. Samozřejmě záleží jak se s motorem zacházelo. RichVa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.