Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý večer klubaci vlastním Peugeot 407 2.0HDi RHR 100kw r.v. 2005 a všimol som si že pri postupnom pridávaní plynu do 2000otacok niečo začne cinkat,hrkotat ako gulička okolí hlavy,vstrekov,cerpadla,proste sa ten zvuk prenáša z jednej strany na druhú a pritom auto ide úplne normalne,štartuje na Brno,nedymi,netrha a jeden mechanik hovorí že to je vstrek,druhý že sú to hydrostely nemali ste podobný prípad ? a ešte jedna vec týždeň dozadu sa mi stalo že auto dalo zájazdy do núdzového rezimu ukázalo aj chybu tempomatu a neťahalo ale po zhasnuti a naštartovaní idem úplne normálne mohol zblbnut PC? Ďakujem 

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Dobrý večer, taky jsem jednoho dne uslyšel od motoru těžko definované kovové cinkání/ zázněje. Nic jsem nemohl najít. Nakonec, úplnou náhodou, jsem našel za alternátorem zapadlý "ořech 10" od goly. Byl tam tak šikovně, že mohl "poskakovat¨ ale sám by asi nikdy nevypadl ven. Od té doby mám klid 🙂

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, měl jsem s tímhle stejný problém.... vsechno vyřešila vymena řetězu pod víkem ventilu... je tam takový krátký řetěz, který chce vyměnit. Dělal jsem to u kamaráda a nebylo to drahý, pokud se pamatuji, vyšlo to do 5k... 

Samotný řetěz drahý není ale když už jsem tam byl, vymenil jsem i zbytek. Hlavně tu hřídel.... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...