Tino26 Odesláno 7. srpen 2020 Odesláno 7. srpen 2020 Dobrý večer klubaci vlastním Peugeot 407 2.0HDi RHR 100kw r.v. 2005 a všimol som si že pri postupnom pridávaní plynu do 2000otacok niečo začne cinkat,hrkotat ako gulička okolí hlavy,vstrekov,cerpadla,proste sa ten zvuk prenáša z jednej strany na druhú a pritom auto ide úplne normalne,štartuje na Brno,nedymi,netrha a jeden mechanik hovorí že to je vstrek,druhý že sú to hydrostely nemali ste podobný prípad ? a ešte jedna vec týždeň dozadu sa mi stalo že auto dalo zájazdy do núdzového rezimu ukázalo aj chybu tempomatu a neťahalo ale po zhasnuti a naštartovaní idem úplne normálne mohol zblbnut PC? Ďakujem Citovat
vodník Odesláno 30. prosinec 2020 Odesláno 30. prosinec 2020 Dobrý večer, taky jsem jednoho dne uslyšel od motoru těžko definované kovové cinkání/ zázněje. Nic jsem nemohl najít. Nakonec, úplnou náhodou, jsem našel za alternátorem zapadlý "ořech 10" od goly. Byl tam tak šikovně, že mohl "poskakovat¨ ale sám by asi nikdy nevypadl ven. Od té doby mám klid Citovat
comm Odesláno 7. leden 2021 Odesláno 7. leden 2021 Skuste skontrolovat tzv. spojku na vstrik.cerpadle. Jestli není vymlácená. Citovat
Fillus Odesláno 21. únor 2021 Odesláno 21. únor 2021 Ahoj, měl jsem s tímhle stejný problém.... vsechno vyřešila vymena řetězu pod víkem ventilu... je tam takový krátký řetěz, který chce vyměnit. Dělal jsem to u kamaráda a nebylo to drahý, pokud se pamatuji, vyšlo to do 5k... Samotný řetěz drahý není ale když už jsem tam byl, vymenil jsem i zbytek. Hlavně tu hřídel.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.