Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Před nějakou dobou jsem dodělával dešťák. Bohužel po výměně skla a zapojení s aktivací jsme zjistili, že moje auto 2002 s BSI E neumí hranaté čidlo. Teď po nějaké době se k tomu chci vrátit a připravit si kabeláž. Na čidle je podle schémat vše stejné, ale zapojení v BSI se liší. Tehdy jsem někde našel pěkně popsanou fotku a schéma BSI jednotky, co je který konektor a jaký drát, nemohu to ale nikde najít. Nemá někdo možnost mi tyto informace v SB najít? VIN VF33HRFNC82801078. Schémata viz přílohy. 1 hranatý a já potřebuji 2 kulatý .

hranatý.jpg

kulatý.jpg

Odesláno (upraveno)

Potřebuješ vědět , co znamená označení těch konektorů nebo jsem to blbě pochopil ?

40V BA je 40pin bílá patice , 16V NR je 16pin černá , GR je šedá a 4V NR je 4pin černá 

XC.. je napájení , MC... je kostra , 90xx je multiplex

Upraveno uživatelem jarokare
Odesláno (upraveno)

Jo, přesně tak :) Našel jsem teď uloženou stránku se shématem BSI, takže tak nějak vím co kam, je jediné co nehcápu je u pinu 1 u čidla 4V NR a vede to do 16V GR a je tam ten obrázek baterky... Chápu to správně, že pouze stačí pin 1 z čidla připojit napřímo k 16V GR, pin č.4 v onom konektoru? U hranatého (příloha 1) to takto značené s tou baterkou nebylo.

Výstřižek1.PNG

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Ten pin č.4 bude počítám na senzor světla který je sice fyzicky mimo čidlo, ale na tomto obrázku který jsem sehnal to je nakreslený k tomu. Hranatý má déšť a světlo v jednom na skle (4 piny) kulatý má na skle na déšť (3 piny) a na světlo v palubce. Aspoň teda doufám  :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem při demontáži stropnice našel přípravu na senzor, takže paráda. Nechám aktivovat a zkusím to takto narafičit namísto hranatého (samozřejmě ještě přidám gel a vymyslím nějaké uchycení na skle) a třeba se obejdu bez výměny skla. 

DSC_1782.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...