Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj ve spolek. P807 mi zahlásil "Diesel particle filter additive level low". Hlášku vidím poprvé za těch pár let a cca 100k km, co jsem s ním najezdil. Auto jsem kupoval ve 170k km, a do teď jsem si nebyl jistý, jak na tom FAP je, zda ještě vůbec je a zda ještě aditivuje. Hláška mě přesvědčila, že auto s aditivací ještě počítá. Na základě té hlášky jsem nelenil, aditivum pořídil (Walker) a dolil do speciální nádržky na podvozku.  Potud ok.

Chtěl jsem pak přes diagnostiku ještě resetovat counter aditivace, aby ta hláška zmizela, ale zde nastal problém. Diagbox mi hlásí, že jednotka "Aditivace nafty" není přítomná. Takže nevím, jak se té hlášky zbavit ... vrtá mi hlavou, která jednotka tu hlášku iniciovala ... neporadíte mi prosím někdo, jak dál, kde v diagnostice hledat?

Odesláno

VYŘEŠENO: Našel jsem v menu Diagbox > Oprava > Počítač řízení motoru > Oprava > Sada Oprava > NAPLNĚNÍ NÁDRŽKY ADITIVA

Při zapnutém motoru mi tato položka hlásila "Neuspokojivé podmínky realizace", při vypnutém (se zapnutým klíčkem) se to povedlo. Hláška "Diesel particle filter additive level low" je fuč.

Snad má dnešní anabáze někomu pomůže.

Odesláno

Je to EOLYS 176, ale jak píše prodejce "Firma není majitelem ochranné známky EOLYS Infineum, proto toto označení není použito na obalu. Konečným distributorem aditiva je firma Walker."

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...