Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přes Králíky = za Žamberkem opustit silnici 1. třídy 1/11 (Která už za Kostelcem není nic extra) a jedeš dál víceméně po okreskách, tzn. rychlostní průměr podstatně nižší a vzhledem k množství různých kopečků i docela velké nebezpečí, že někde budeš viset. Jezdil jsem tam před lety pravidelně (právě trasu Žamberk, Králíky a kolikrát bylo s dodávkou fakt o co stát :bojim). V létě jsem zvolil do Jeseníku cestu přes Polsko a byl jsem fakt mile překvapen.

Abych Tě zase moc neděsil - netvrdím, že přes Králíky bys do Lipové nedojel (i přes to Červenovodské sedlo to jde), jen Ti nabízím dle mého pohodlnější variantu.

[upravil dne 27/1/2012 00:25 od Medvěd]

Odesláno

:D pokecám s kamarádem a uvidíme jak se rozhodneme, i tak děkuji za informace;)

podívám se ještě na různé trasy a mapy,uvidíme, ze Slovenska z východu jsem zvyklý na sníh a špatně udržované silnice,lopatku a řetězy mám v autě tak uvidíme :):):)

[upravil dne 27/1/12 00:39 od Gabriel 307]

Odesláno

Medvěde - nepleť sem vůbec cestu přes Červenohorské sedlo. Zbytečná zájížďka a navíc tam je kopec přes který jezdí kamiony protože přes Pastviny mají zákaz.

Gabriel307 od Tebe jsou dvě cesty. Buďto přes Polsko anebo přes Pastviny, Králiky, Hanušovice, Ramzovské sedlo do Lipové. Já osobně když jedu na tu stranu k vám, tak raději jedu přes Králiky atd. než Polsko. Tato cesta je udržovaná a navíc tudy jezdí kromě místní autobusové dopravy i pravidelná linka Jeseník-Praha a jak jsem uvedl výše, tak je zde zákaz kamionům.

Kam zajít teď v zimě moc netuším, protože je tu mnoho sněhu, takže bez běžek asi toho moc nebude.

Jinak wellness v hotelu Helios (Lipová), více info např. zde http://www.jesenik.org/

Pokud budete chtít zajít na dobré jídlo, tak buď přímo v Lipové restaurace Kovárna nebo v Jeseníku penzion U Petra.

Odesláno

Tak jsem dostal tip od kolegu z práce který je teď aktuálně v Jeseníku http://www.faunapark.cz/ znáte to tam někdo?

Ani se nějak moc netěším nějak moc tam mrzne-psal mi že tam kde budeme bydlet bylo včera v noci -28°C.

Auto má v benzínu a baterka na s..čky,že normálně každé ráno roztahuje auto,řekl jsem mu ať ji nabije a že mu to nepomáhá,že baterka je normálně zmrzlá(nevím jestli do ni koukal).:(:(:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...