Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na aki tlak nafukat letne gumi.

Viem ze origos gumi maju mat : P 1.9 a Z 2.0

ale to je rozmer 165/70 R13 a asi nikto nema tak nafukane predne.

Pozreral som katalog u Barum na rozne typi aut z podobnym rozmerom, a som z toho zmeteny, dajte daki typ.

Mam v umysle ich nafukat : P 2.3(2.2) a Z 2.1 > je to blbost ?

Odesláno
Původně zaslal: brko

[jaktoze mate 165 origo?Ja mam psane max 155 a volal sem i do peugeotu a tam erkli ze to je od vyrobce max. vic nemuzu.:myslim

Preco ja mam a vy ne netusim ale v tecnicaku je toto:

Peugeot /F/ DJZ 1905 diesel r.1991 47Kw/4600 ot/min

Druh kolies: Jednoduche diskove

-predne: 165/70 R 13

-stredne a zadne: 165/70 R 13 >hehehe stredne cool hlaska :)

rozmer druh rafikov 5.00 B 13 -stredne a zadne 5.00 B 13

Anomalie co sa nepozdavli opravarom co to ocumovali,

posilovac ako v 405 to poznali a vaku pumpa nikto taku nevidel je mimo, nie na vackoveke, ocomovali 4 ludia jeden ma servis.

A dalsi gool kolega ma tez P205 ale GTI 1.9,

a on ma 15\" kola aj v tecnicaku a pecka je ze tam narval daki 2 liter motor zevraj 150 koni s nim sa viest to xce si priviazat hlavu o opierku :)

Odesláno

Jaká anomálie? Co tam jako máš za vakuovou pumpu, že \"nikto taku nevidel\"?

Ad 205 GTI s \"narvaným 2 liter zavraj 150 koní\" - vestavba Mi16 do 205 není vůbec nic zvláštního, dělá se celkem často, řešilo se to tu už několikrát, a jen tady na klubu jich je několik, možná víc než 10.

Odesláno

Odidie normalne som citil v kostiach ze sa ozves.

No fak je ten ze na to cumeli, ten servisak zopar P205 opravoval ani jedna nemalu pumpu mimo vedla hlavi motora, secki na vackovke, taku som zas ja videl iba na fotke.

Motor MI16 poznam iba z fotek velku pozornost som tomu nikdy nevenoval,

zivot mam rad a to je motor tak na zabitie, a kdo by to zivil.

On daco mrmlal ze to je z P406, a sanie je zas z ineho aj vyfuk, daka skladcka.

A ten kolega ja fakt magor v predu upilene struny v zadu dakim zazrakom tlmice z S120, zadnu napravu prehodil a par zubkou aby to dostal nizsie, ak si dakto sadne do zadu sedi to na dorazoch predok mu tlmi tak 2-3 cm ked s tim ide po Bratislavskich razdrb.... cestach hrkoce to jak lokomotiva, chodi s tim na sutaz v sprinte v kufri min. 2 polosi na kazdu stranu do roka ich odpise cca 6-8, afto ma 5 rokov a vrazil donho majland no uleteny clap> moj nazor ale je snim sranda.

Odesláno

No to musí fakt být \"servisák\" jak noha. Všechny 205 D před rokem 90, a taky všechny 305, 309, 405 před tímto rokem, a dále všechny 205 D se servem až do roku 95 mají tuhle řemenovou vývěvu. Dále např. taky všechny Fordy Sierra 2,3D a řada jiných aut dalších značek, a hlavně spousta užitkových aut - např. Ducato, J5, Iveco a spousta dalších. Počítám, tak pár desítek miliónů vyrobených aut tuhle vývěvu mělo.

Takže to, co tam máš, je originál tak jak to tam patří a bylo od výroby, a jestli něco mrmlal dokonce o 406, tak je mimo místu naprosto a totálně, nevím co by tam ze 406 asi tak chtěl dávat a jak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...