Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi včera na parkovišti někdo pokřtil mé SW-čko. Nebudu se moc rozepisovat, protože jsem nasraný na celý svět !

Chci se spíš zeptat, kde s tím mám sjet. Bude potřeba asi tmelit, brousit cca 10x10cm a potom nalakovat celý zadní nárazník. Půjde to na pojistku, mám spoluúčast 5000,-

Jsem z Přerova, takže v úvahu přicházejí Artcom ( snad mi to tam nezkun*í ) a slyšel jsem ještě o Fryštáku ( tady jsou údajně dobří ). Do Jablonce, kde jsem kupoval, se mi moc nechce, protože na počkání mi to asi těžko udělají.

Help please !

Odesláno

A proč chceš jezdit k Pežotům, když potřebuješ jen něco zatmelit-vybrousit-nalakovat? Není lepší navštívit jen pořádnou lakovnu? Vím že v Přerově je to těžké bo vím, jak přesně trefí odstín firmy Fal.. nebo Vale... ale můžu ti doporučit jednu lakovnu v Kroměříži, kde budeš spokojen a nepoznáš rozdíl. Jestli chceš.

Odesláno

Do ARTCOMU nejezdi.

Opravdu zvol takovou lakovnu, na kterou dostanes dobre reference od znamych, nebo tady na klubu.

Autoservisy v drtive vetsine svoji lakovnu nemaji, a prevazeji to nekam jinam.

[upravil dne 23.3.06 P607Olda]

Odesláno

Myslel jsem, že i když je to jen lak, tak musím k Pažoutům, kvůli záruce. Nechci aby mi to pak na garančce někdo omlátil o hlavu, že mi někdo odmontoval nárazník, lakoval a dal zpět.

Pokud toto není problém, tak samozřejmě uvítám jakékoli dobré tipy pro přerovsko, olomoucko, kroměřížsko, prostějovsko . . . Třeba i do mailu, jestli nechcete dělat někomu veřejně reklamu.

Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...