123ps Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Tak mi včera na parkovišti někdo pokřtil mé SW-čko. Nebudu se moc rozepisovat, protože jsem nasraný na celý svět ! Chci se spíš zeptat, kde s tím mám sjet. Bude potřeba asi tmelit, brousit cca 10x10cm a potom nalakovat celý zadní nárazník. Půjde to na pojistku, mám spoluúčast 5000,- Jsem z Přerova, takže v úvahu přicházejí Artcom ( snad mi to tam nezkun*í ) a slyšel jsem ještě o Fryštáku ( tady jsou údajně dobří ). Do Jablonce, kde jsem kupoval, se mi moc nechce, protože na počkání mi to asi těžko udělají. Help please ! Citovat
milda Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 A proč chceš jezdit k Pežotům, když potřebuješ jen něco zatmelit-vybrousit-nalakovat? Není lepší navštívit jen pořádnou lakovnu? Vím že v Přerově je to těžké bo vím, jak přesně trefí odstín firmy Fal.. nebo Vale... ale můžu ti doporučit jednu lakovnu v Kroměříži, kde budeš spokojen a nepoznáš rozdíl. Jestli chceš. Citovat
P607Olda Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Do ARTCOMU nejezdi. Opravdu zvol takovou lakovnu, na kterou dostanes dobre reference od znamych, nebo tady na klubu. Autoservisy v drtive vetsine svoji lakovnu nemaji, a prevazeji to nekam jinam. [upravil dne 23.3.06 P607Olda] Citovat
123ps Odesláno 23. březen 2006 Autor Odesláno 23. březen 2006 Myslel jsem, že i když je to jen lak, tak musím k Pažoutům, kvůli záruce. Nechci aby mi to pak na garančce někdo omlátil o hlavu, že mi někdo odmontoval nárazník, lakoval a dal zpět. Pokud toto není problém, tak samozřejmě uvítám jakékoli dobré tipy pro přerovsko, olomoucko, kroměřížsko, prostějovsko . . . Třeba i do mailu, jestli nechcete dělat někomu veřejně reklamu. Díky. Citovat
milda Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Nemám potřebu dělat jim reklamu, takový kámoš s nima nejsu. Tak jsem ti poslal mail. Citovat
bigicek Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Vsude jinde jo jen ne do ARTComu :o Citovat
123ps Odesláno 24. březen 2006 Autor Odesláno 24. březen 2006 Díky, zkouším lakovnu v Kroměříži a Ivos Fryšták. Ozvu se, jak jsem dopadl:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.