Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

max ET

Guest martin.555

Recommended Posts

Guest martin.555
Odesláno

ake max. ET mozem dat na svojho levika 406 HDI s pouzitim rozsirovacich podloziek na pneu 205/55/R16? Dakujem !!

Odesláno

podložky se dávají v případě, že na kolech co máš doma ti nevyhovuje ET.

tudíž ET volíš podle šíře podložek a nebo podložky volíš podle ET.

Odesláno
Původně zaslal: lexa

JJ, ET na PACHOLKY rozuměj pašroty eeee peugeoty je 20. Plus mínus. A týká se to všech typů.!!!!

na peugeota můžeš dát klidně ET10 nebo 5 jen to víc poleze ven
Odesláno

Ahoj, já mám litáky s ET 20 a gumy 225/50 a je to tam jen tak tak.. Jen jsem musel u pravého kola odříznout krycí plast co kryje hadici na tankování. Takže kdybych tam měl pneu 215/45, tak je to ideální. Jo mám velikost 17\".

Odesláno

Možná jsem se 405ičkou trošku out, ale chci si kupovat 16\" a spočítal jsem si, že oproti original (14\" - 6,5 šíř a ET24) budou 16\" - 7 šířka s ET 15 o 15 mm ven, což se vejde a bude to hezký. Nebo případně ET 18 a půjdou ven jen o 12 mm oproti originálu.;)

Odesláno
Původně zaslal: Huhlanek

Možná jsem se 405ičkou trošku out, ale chci si kupovat 16\" a spočítal jsem si, že oproti original (14\" - 6,5 šíř a ET24) budou 16\" - 7 šířka s ET 15 o 15 mm ven, což se vejde a bude to hezký. Nebo případně ET 18 a půjdou ven jen o 12 mm oproti originálu.;)

já bych tam nechal et 15 mam sice 15\" - 7 šířka a krásně to sedí nic nikam neleze a nejsou zapadlý jako origo:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...