Guest MilaS Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Na jednom webu jsem narazil na zajímavou lekci angličtiny: she is lubricated like a fox = je mazaná jako liška he vomitted a long postcard on her = vrhl na ní dlouhej pohled your eyes September = tvé oči září she was sitting on between = seděla na mezi I am not smelling myself in my leather today = necítím se dnes ve své kůži world champion in tanks on ice = mistr světa v tancích na ledu damage to speak = škoda mluvit don't wake up a swan = nebuď labu? relax in the living room = odpočívej v pokoji where she married herself, here she married herself = kde se vzala, tu se vzala sausage of lovers = párek milenců my expensive friend = můj drahý příteli :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Vertex Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 No to nemá chybu, normálně mám totální výtlem:D:D:D:D Citovat
Garfield Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 No to je nářez Jednou jsem měl možnost nakouknout do slovníčku amerického lektora, který tady učil angličtinu. Měl v notýsku české výrazy, jak je pochytil od svých studentů, a k tomu anglický překlad. Hned první řádek vypadal takhle: SYPYSH - OF COURSE Chvilku mi trvalo, než mi dolezlo, co to je A? žijí cizí jazyky! Citovat
Marda106 Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 a uz jste videly preklad z nove anglictiny .... How do you do ==== Jak si to delas All right ==== vzdycky pravou :D:D:D:D:D:D Citovat
Vertex Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Původně zaslal: Garfield No to je nářez Jednou jsem měl možnost nakouknout do slovníčku amerického lektora, který tady učil angličtinu. Měl v notýsku české výrazy, jak je pochytil od svých studentů, a k tomu anglický překlad. Hned první řádek vypadal takhle: SYPYSH - OF COURSE Chvilku mi trvalo, než mi dolezlo, co to je A? žijí cizí jazyky! Si piš, že mi to taky trvalo. Hustý:D Citovat
Guest Ludweek Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 no kdyz uz jsme u ty anglictiny In the immigration office: Q.: \"Name?\" A.: \"Abdul Dalah Sarafi.\" Q.: \"Sex?\" A.: \"Four times a week.\" Q.: \"No, no, no... male or female?\" A.: \"Male, female... sometimes camel...\" Citovat
Marda106 Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Původně zaslal: Ludweek no kdyz uz jsme u ty anglictiny In the immigration office: Q.: \"Name?\" A.: \"Abdul Dalah Sarafi.\" Q.: \"Sex?\" A.: \"Four times a week.\" Q.: \"No, no, no... male or female?\" A.: \"Male, female... sometimes camel...\" tak to je husty :D:D:D:D:D:D Citovat
Vertex Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Původně zaslal: Ludweek no kdyz uz jsme u ty anglictiny In the immigration office: Q.: \"Name?\" A.: \"Abdul Dalah Sarafi.\" Q.: \"Sex?\" A.: \"Four times a week.\" Q.: \"No, no, no... male or female?\" A.: \"Male, female... sometimes camel...\" Tohle je taky nářez:D:D:D:D Citovat
janhercik Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Původně zaslal: Ludweek no kdyz uz jsme u ty anglictiny In the immigration office: Q.: \"Name?\" A.: \"Abdul Dalah Sarafi.\" Q.: \"Sex?\" A.: \"Four times a week.\" Q.: \"No, no, no... male or female?\" A.: \"Male, female... sometimes camel...\" Dost dobrý, jen mí kolegové v práci nechápavě čumějí, čemu se už tak dlouho u počítače tlemím.... Citovat
Bohouš Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 taky jsem se po ránu zasmál.... mužský, ženský občas velbloud :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.