Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podľa fotiek od @profor by sa malo dať čiastočne dostať do svetlometu po odmontovaní riadiacej jednotky v hornej časti. Následne by som tam strčil sáčok so silikagelom, aby pohltil vlhkosť, ktorá tam robí neplechu.

Odesláno

Dík za rady, presne nad tým posledne dni rozmýšľam. Ze vymontujem svetla a zo spodu po vybrati RJ tam umiestnim bud ten silica gel sačok alebo mám ešte také "papierove chipsy", ktoré su na pohlcovanie vlhkosti. Prebehol som 3 rôzne Peugeot autorizáky + mailovačka na importera a každý len myká plecami a o riešení nejakom bezplatnom pozáručnom ani nehovoriac. Sada nových svetiel s novými RJ(stare vraj nesadnu) stoji 3300Eur po zaokrúhlení. Auto nebolo havarované ani tuknute, ma len 69 500km, kvalita fakt. Mal som lacnejsie auta, so xenonmi, ledkami, doma máme aj 15 ročne a ani jedno zarosené svetlo.  Priateľkina 10ročná Peugeotka 107 sa tiež nerosí a to tam lezú sem tam vo svetle aj pavúky 😀. A kúp si potom premiovy model značky ...

Odesláno

To je zase rozčilování. Prostě smůla na špatný kus. Někudy se ti tam ta vlhkost dostává. Kdyby to bylo "prémiovým modelem" tak to mají všichni. Tady se to prostě v nějaké fabrice Valeo, kterých je po světě spousty, nepodařilo vyrobit 100% správně. A nebo se tam někde objevila netěsnost během provozu, když už to má najeto skoro 70.tis :nevim Chápu, že to na* ,ale pokud to není už v záruce tak si prostě musíš poradit sám. A raději bych odstranil tu netěsnost, než řešil následné vysoušení :myslim  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...