Danu Odesláno 24. květen 2020 Odesláno 24. květen 2020 zdravím když stojím s autem na místě a mám nastartované a otačím s volantem, tak jakobych cítil, menší trhání ve volantu, že se volant neotáčí, tak hladce, jak bych měl... i když jedu za jízdy a přejedu nějaký kanál nebo něco, tak je volant daleko citlivější a je to spíš nestabilní to řízení.... Nevíte co by to mohlo být? Nejdřím jsem si myslel, že to dělají pneu ptz jsem přezul ze zimních na letní a dělalo to míň ale teď je to ještě horší... Citovat
jarokare Odesláno 24. květen 2020 Odesláno 24. květen 2020 Zavzdušněný řízení , málo kapaliny v servu Citovat
dejf94 Odesláno 24. květen 2020 Odesláno 24. květen 2020 S týmto som mal problem na 407 a dôvod bol že mi cez vrchnak penil olej v serve, dolial som a bolo fajn kým neprišla zima, potom sa to vrátilo naspať Citovat
Danu Odesláno 24. květen 2020 Autor Odesláno 24. květen 2020 kapaliny je dost... leda by to mohlo být zavzdušněné... a až se to vrátilo zpět, tak jsi udělal co? Prodal? Citovat
dejf94 Odesláno 24. květen 2020 Odesláno 24. květen 2020 Nie, celú zimu som dolieval kvapalinu Citovat
TommyC4 Odesláno 24. květen 2020 Odesláno 24. květen 2020 Presne takyto problem som riesil na mojom GT. Hladina oleja na minime a osraty cely kryt pod motorom. Tieklo riadenie z ovladacieho ventilu, vymena riadenia sposob opravy Danu ohodnotil 1 Citovat
Máchal Odesláno 1. květen 2021 Odesláno 1. květen 2021 Odstranění pěnivosti a úniku kapaliny přes víčko: Závada: přisává vzduch přes netěsný spoj na hadicích serva. Nalézt lehce orosené místo a dát novou sponu, stáhnout. Originál spona z výroby po delší době byla netěsná..... odvzdušnit a je to hotovo Citovat
Gabo597 Odesláno 31. srpen 2025 Odesláno 31. srpen 2025 Zdravim. Nechcel som zakladať novú tému, tak skúsim tu. Neviem či to dobre vysvetlím . Pri rozbiehaní z nuly keď chcem točiť do lava tak ten prvý moment ide volant ťažšie. Potom už v pohode. Ako keby som tlačil auto a pod kolesom je kamienok. Cez to keď prejdem ide lahko. Tak by som to asi prirovnal. Tak neviem či to je vlastnosť alebo chyba. Peugeot 508 sw, 2,0 hdi 103kw 2015. Ďakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 31. srpen 2025 Odesláno 31. srpen 2025 taky zdravím, nee--volant musí jít lehce, bez zadrhávání , doporučím kontrolu v servisu, předpokládám dostatek kapaliny v servořízení, možná špatný kontakt na servu Citovat
Gabo597 Odesláno 31. srpen 2025 Odesláno 31. srpen 2025 Kvapaliny je dosť. Zaujímavé je že to robí iba pri rozbehu a keď je volant rovno. Keď dam jemne do lava a rozbieham sa tak je to ok. Ako by chcelo auto držať rovno. Nechám to pozrieť v servise. Ďakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 31. srpen 2025 Odesláno 31. srpen 2025 předpokládám, že máš elektroservo, tam tyhle opičárny dělá el. kontakt přímo na servu, přechodový odpor Citovat
Gabo597 Odesláno 31. srpen 2025 Odesláno 31. srpen 2025 Tak to netuším aké tam je servo. Ináč autíčko super. Len toto som nevedel či to je ok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.