Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím

když stojím s autem na místě a mám nastartované a otačím s volantem, tak jakobych cítil, menší trhání ve volantu, že se volant neotáčí, tak hladce, jak bych měl... i když jedu za jízdy a přejedu nějaký kanál nebo něco, tak je volant daleko citlivější a je to spíš nestabilní to řízení....

Nevíte co by to mohlo být?

Nejdřím jsem si myslel, že to dělají pneu ptz jsem přezul ze zimních na letní a dělalo to míň ale teď je to ještě horší...

Odesláno

S týmto som mal problem na 407 a dôvod bol že mi cez vrchnak penil olej v serve, dolial som a bolo fajn kým neprišla zima, potom sa to vrátilo naspať :D

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Odstranění pěnivosti a úniku kapaliny přes víčko:   Závada:   přisává vzduch přes netěsný spoj na hadicích serva.  Nalézt lehce orosené místo a dát novou sponu, stáhnout.  Originál spona z výroby po delší době byla netěsná..... odvzdušnit  a je to hotovo

• O 4 roky později...
Odesláno

Zdravim. Nechcel som zakladať novú tému, tak skúsim tu. Neviem či to dobre vysvetlím . Pri rozbiehaní z nuly keď chcem točiť do lava tak ten prvý moment ide volant ťažšie. Potom už v pohode. Ako keby som tlačil auto a pod kolesom je kamienok. Cez to keď prejdem ide lahko. Tak by som to asi prirovnal. Tak neviem či to je vlastnosť alebo chyba. Peugeot 508 sw, 2,0 hdi 103kw 2015. Ďakujem 

Odesláno

taky zdravím, nee--volant musí jít lehce, bez zadrhávání , doporučím kontrolu v servisu,  předpokládám dostatek kapaliny v servořízení,  možná špatný kontakt na servu :myslim

Odesláno

Kvapaliny je dosť. Zaujímavé je že to robí iba pri rozbehu a keď je volant rovno. Keď dam jemne do lava a rozbieham sa tak je to ok. Ako by chcelo auto držať rovno. Nechám to pozrieť v servise. Ďakujem 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...