dus Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 prosím o radu, porouchala se mi převodovka (nejde zařadit čtyřka) a nikde nemohu nalézt jaký mám typ převodovky. Mám dojem že bude něco se synchronama a že případná oprava převodovky bude dražší nežli převodovka jetá. Proto by mne zajímalo jaký je to typ, případně dal-li by se nahradit převodovkou jinou (buď z jiného modelu např 306 nebo jiného motoru HDI) Citovat
trsek Odesláno 25. březen 2006 Odesláno 25. březen 2006 306 1,9 D sám nevím co tam za typ, ale je jich tam více BE + něco a typ MA tak budu taky hledat. Mě zase při ubrání plynu začn v převodvce rachtaka jako bych tam měl špatnou volnběžkus cvrčkem. Taky nevím co stím. Citovat
oddie Odesláno 25. březen 2006 Odesláno 25. březen 2006 Mám převodovku z 405 1,9TD, ale jestli je přímo záměnná ti z hlavy nepovím, musím se podívat do katalogů... Citovat
dus Odesláno 26. březen 2006 Autor Odesláno 26. březen 2006 Původně zaslal: oddie Mám převodovku z 405 1,9TD, ale jestli je přímo záměnná ti z hlavy nepovím, musím se podívat do katalogů... je to převodovka BE3, už jsem na to koukal Citovat
oddie Odesláno 26. březen 2006 Odesláno 26. březen 2006 To vím taky, že je to BE3/5, jde o převody atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.