Noves Odesláno 25. září 2020 Odesláno 25. září 2020 Vypadá to, že ano... Ještě vypálit FAP, z té economy jízdy se trochu zacpal. Při rozvodech dáme na diagnostiku a uvidíme jestli to pomohlo. MJSytic ohodnotil 1 Citovat
bure508 Odesláno 7. listopad 2020 Autor Odesláno 7. listopad 2020 V 21. 8. 2020 at 3:00, ChouLu napsal: typuji, že ho nikdo ještě nikdy nevyměnil Právě že ne, ale na poslední výměnu zapomněl i mechanik, takze nove vstřikovací čerpadlo je v autě v podstatě omylem, protože jeho výměna to nevyřešila a podívat se na ten filtr nas napadlo až potom. Od te doby piškot tahá jako nikdy předtím a ten poslední filtr tam byl 70tkm což je o parník za životnosti.... ChouLu ohodnotil 1 Citovat
neo.22 Odesláno 27. únor 2021 Odesláno 27. únor 2021 Ahojte, mám diagnostiku Diagbox .. hlasilo mi to chybu nizky tlak na rampě .. čidlo na rampě a DRV ventilu oboji jsem vymenil .a už to jen piše jen , že drv ventil moc otevřen .. když byla zima a i teď mi to chvilku točí problem se startovanim. Vstriky jsou kolem 1,3mg .. je možné , že by bylo aj čidlo teploty paliva ? .. už si nevím rady.. něco vyměním a jde chyba nekam jinam. Mam 508SW 2012 2.0 Hdi 100Kw .. mam diagnostiku diagbox 9,6 testoval jsem vstriky a vsechno kolem palivove soustavy. a nevim co s tim .. kdyz preradim v kopci (mensi kopec) 110km/h .. na 6ku a nebo na 4-5 2000 - 2200 točky kolem hnedka to spadne .. vstriky jsou delane rok a pul zpet . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.