Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím chlapi min rok konečne výmenene zhavice ale po ich výmene auto aj teraz keď sú plusove teploty keď dlhšie stojí dlhšie štartuje a keď naskočí tak celkom zdymi.. Menil som aj zhaviace relé... Neviete co by bolo dobre ešte kuknúť. R. 2004 2.0 rhr

Upraveno uživatelem bisto89
Odesláno

Stal napríklad od včera cca 14:00 do dnes 10:00 áno to viem ze tie s tým nič teraz nemaju ale ze to začalo až po ich výmene ale netvrdím ze to ma súvis.. Len ze od vtedy to pozorujem

Odesláno

aha, já myslel, že auto stojí třeba týden..., to je pak normální, že to hůře chytá..., ale jak píšeš to není ani 24 hodin, to musí chytit hned

Odesláno (upraveno)

Chci se zeptat. Auto nastartuje hned ale v prvni krizovatce pri razeni nebo po pul minute na volnobeh cjcipne motor a rozsviti se baterie. V motoru neco píská pul minuty a pak neco klapne a pak uz to normalne startuje. Co by to mohli byti. Děkuji

Upraveno uživatelem Zhonza
To ze mi auto nastartuje a v zapeti nekdy chcipne a rozsviti se baterie to nemuze byt cerpadlem ne? Nejake rele by to mohlo byt.
Odesláno

A kolik máš v nádrži? Řešil jsem podobný problém a bylo unavene vysokotlake čerpadlo;) občas to při plné nádrži bylo ok. Pod půlku to nejelo

Odesláno

Nádrž ako kedy niekedy tam je polka teraz bola celá nemyslím si ze by to u mňa bolo hladinou paliva štartér s týmto asi nemá nič však keď sprievodný znak bol aj ten dym 

Odesláno

diag ti nepomůže ;) můžeš změřit sací podtlak čerpadla.. mělo by tam být okolo 0.3 baru.. ale na 99% je to vysokotlak ;) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...