Sliva69 Odesláno 13. květen 2020 Odesláno 13. květen 2020 Ahoj Kluci.. Tech. Dotaz dnes jsem jel do prace a nechal v praci stat pod pristreskem. . Abych si doplnil klima atd.. A pak kdyz jsem odjizdel dom.. Tak sem si vsiml tmave hnede male louzicky u zsdniho leveho kola.. Je mozne, ze mi nekde unika aditivum? Jindy sem si toho nejal nevsiml.. Stalo se to nekomu uz? A je treba navstivit autorizak? Bo banalni oprava? Citovat
ozzy56 Odesláno 13. květen 2020 Odesláno 13. květen 2020 ahoj, myslíš jako, že to někdo uvidí na obrazovce počítače ? zítra se ohni a podívej, možná je ta loužička z jiného auta baffy ohodnotil 1 Citovat
Sliva69 Odesláno 13. květen 2020 Autor Odesláno 13. květen 2020 Ahoj.. Ne to urco ne.. Ale louze tam urco nebyla a jine auto take ne Tak jednou sem videl par kapek pod autem.. Dlouho noc a ted toto.. Tak zda to mam nejak resit bo co a jak vis Citovat
ChouLu Odesláno 13. květen 2020 Odesláno 13. květen 2020 ano, může být prasklá nádržka, vypadlé propojení s admosférou, nebo prasklá trubička k nádrži... Auto je potřeba zvednout, sundat kryt a podívat se Citovat
Sliva69 Odesláno 13. květen 2020 Autor Odesláno 13. květen 2020 Noo.. Tak pak schvalne juknu pod auto co a jak uvidime.. No a budem resit. Jinak kdyby jste mel nekdo zajem o zanovni 508sw..staci rict.. Nejak ji moc nevyuzijem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.