Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás "machri"

(opravedlnujem sa za fotku ale nieco tam vylustite hadam...Text)

Potreboval by som poradi? od nejakého "fachmana" doviezol som 307-čku

r. 2002 buranú z predu. Vsetko je v laku sprave, len nato SERVO!!!

Vymenil som cele servo, lebo bolo rozbite, lenze bol kaputt aj cely konektror (stecker) su tam dva 1-je napatie (stava) - ten je OK, ale ten 2 je kaputt. Ten konektor je taky plochy ma 9 malých "pintčov". (Servo pouziva len 6) Zohnal som na vrakovisku novy len ten nema kable a musím to cele prekáblovat (inak pasuje do serva-zastrcky).

A teraz znie ta otazka: Nema niekto schému ako to zapojit od 1 po 9 (inak su oznacene! od1po9) pripominam, ze servo pouziva len 6!!!

Napr.: 1-cerveny 2-zeleny 3-oranzovy ........................

Velmi dakujem ak sa niekto najde!

Odesláno

Ale ja mam ten konektor stary rozbity! ale teraz neviem ktory pin ma ist na ktory! chápeš? je tam 6 káblov a neviem ktory ma ist kam? lebo ten povodny je rozbity a novy je bez kablov!

Odesláno

Vyfotil jsem ti ten konektor, tak snad se s tím domluvíš. Je to sice foceno mobilem, ale jde to poznat. Jen jsem koukal, že jsou tam dva drátky stejné barvy - zelené, ale třeba plní stejnou úlohu. Nebo musíš zkoušet. Jo ještě červeny jsou dva. Tak tam je ten v levo dole s černým proužkem. Ten druhý je pak s hnědým.

foto1

foto2

Odesláno

Nooooooooo toto som potreboval, ešte že existuje internet a takéto disk.fóra, idem to hned vyskuša? - potom sa ozvem ako to dopadlo! Mam presne rovnake rozloženie drátov ako ne tej fotke!

Odesláno
Původně zaslal: milda

Vyfotil jsem ti ten konektor, tak snad se s tím domluvíš. Je to sice foceno mobilem, ale jde to poznat. Jen jsem koukal, že jsou tam dva drátky stejné barvy - zelené, ale třeba plní stejnou úlohu. Nebo musíš zkoušet. Jo ještě červeny jsou dva. Tak tam je ten v levo dole s černým proužkem. Ten druhý je pak s hnědým.

foto1

foto2

heh, orientovat se jen podle barvy dratku neni to prave orechove, proc si nezjistite cisla dratu, ktere jsou vytisteny do vzdalenosti max 10 cm od konektoru ?

pak napsat zapojeni ve stylu :

pin 1 - drat cislo XXYZ

pin 2 - drat cislo YYZX

na nejaky barvy dratu se vykaslete, ty se muzou lisit, ale ciselne oznaceni je pevne dane

Odesláno

odkaz pre milda:

tak nevies poslat aj tie cisla dratov (ako píše Ferry)???

To by bolo asi najlepšie to je na 100%

napr.:

pin 1 - drat cislo XXYZ

pin 2 - drat cislo YYZX

Odesláno

No jo, to by mohlo být, že každý drátek má svoje čísílko. Ale stejně nevěřím tomu, že by někde zaměnili barvy drátků. To má všechno svoje místo a tak se taky všechno skládá, podle barvy, a pak to může dělat ve fabrice i úplný hňup. Stejně jako jsou i různé konektory na motoru barevné, tak na každý musí přijít konektor příslušné barvy.

Mně se s tím prostě nechtělo jen moc otravovat, tak jsem to jednoduše vyfotil. Ale jestli se toho bojíš, tak bych na to ještě mrknul. Ale teď jaksi nestíhám, tak by to bylo asi až po neděli.

Odesláno

MILDA:

Diky moc brácho, už som to spojazdnil podla tvoje fotky išlo to na 1-krát, velmi velmi dakujem, že si bol ochotný - Ked pojdeš niekedy okolo (SR) - zastav sa deci vínka (Pezinského) .-)))

Odesláno

Tak to ja fajn.

Já se to sice snažil o víkendu opsat, ty čísílka, ale stejně to nešlo všechno pořádně přečíst. Tak a? ti to v pohodě jezdí :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...