chvoj Odesláno 6. květen 2020 Odesláno 6. květen 2020 Ahoj. Je nějaká rada, návod na infotainment? Některé nabídky tam jsou zašedlé / rozmazané. Nebo status of functions - vypíše, ale nemohu nastavovat. Dá se s tím nějak hnout? Citovat
P607Olda Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 Tvůj příspěvek nezobrazuje obrázek. Krom toho, z jakého roku máš auto? Citovat
chvoj Odesláno 7. květen 2020 Autor Odesláno 7. květen 2020 Nevím co pro to udělat: r.v.: 2013 Citovat
P607Olda Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 Ty zašedlé jsou v té chvíli nečinné, zakázané. Máš vypnutý motor? Některé věci se dají dělat jen s vypnutým motorem, nebo ve stojícím autě. Jinak jen přečíst návod, zda tam něco najdeš, anebo potom do servisu. Možná tvůj stupeň výbavy neumožňuje definovat parametry vozidla. Citovat
chvoj Odesláno 7. květen 2020 Autor Odesláno 7. květen 2020 stál jsem s nastartovaným i vyplým motorem. V návodu o panelu nic není (možná mám špatnej kouknu se). Výbava je docela bohatá, tak těžko předpokládat že by to nešlo. To si s tím tady nikdo nehrál? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 ono v tom nastaveni je snad jen zadni sterac, automaticke svetla a podobne kraviny asi ani jednu z moznosti nemas nebo to je diagnostikou vypnute me to treba dela na autoradiu - nemam nastaveno RDS ani Radio-Text a jakmile jsem a radiu mam polozku radia "sedivou" Citovat
chvoj Odesláno 7. květen 2020 Autor Odesláno 7. květen 2020 hm hm. Tak třeba ty světla a zadní stěrač (třeba při spátečce?) by byly super Já mám Scudo dotažený z německa, na AUTO jsou světla vyplá a zapínají se jen při tmě/dešti. To jsou takový detaily, který jsem myslel, že tam právě budou. Nebo třeba v tom status of functions - budou nějaký možnosti. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 U C4 Ale tusim ze sviceni svetel expert nema a zadni sterac mozna vypnutej Citovat
chvoj Odesláno 7. květen 2020 Autor Odesláno 7. květen 2020 Samozřejmě, výbavy jsou volitelný. To menu tam máte s vypnutým motorem nebo jak? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 ted bylo nastartovano kvuli Eco modu ale je to tam vzdy kdyz je zapnute radio Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.