Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Je nějaká rada, návod na infotainment? Některé nabídky tam jsou zašedlé / rozmazané.

IfJpl84hATnoU3xVPG7qQwqdFYkyDK16Rjn1E5plJpbvRAhmAcGbu9zjoqQXwza9u0_Ztf03Vy4pLcxrLulJuwuJ_73TlnP0fpysDoTzN42mjroM9WFP2z0h6JsuCNrmwSquRrM94Ft0Kgjj0CtS4f43B6vXdhmXHCvHRE7U-VfBwOuM_luEKPUXzIXLEaaae8J7_7E1q4DFEBJQtqEf8RXNRDdSEDHAxzu0qyxfnh7SS5EEAaglEgyRe_esObTKrNYv9FU1duqX4sC5QSeS85Ji3tDlxJehkzAYDCMl1sUdStMH2RUljyyrt51K6Vs3Pe_0_GHIacJc-EhjyS8AB9ED20ZM3RbPH_2VvixL5OSv2RTjdI_D3HqmkB9BGwIhOBUQF-ztpsVRx9jwfik83WohCspS5OQSayJTXK0pgiWFVGQyT-D0p3MbR7pJNhxyxL3Wf_QodDmiHhpPsnlPYHKjuF2cVe-CMZE09SQx_w-MONYJJ6B1sLzvCuAVqWkOHYHce4wrn93BspyR8T5bMw4VYBd99yr558L9rM5A2IznyLgr2wrwtgYrnSMLaQtJ5hdq9jNEnjIbUTM2Qr7ovdNgaP3rI2z-pijjWTg5LWHNc6gkrFndefaRBj256QTkmWqlk5-VHkdWsO1ivVPu7jdtM2acIFiH2SGH20nB5bQgAASFZX3kp2gaKxGcp5s=w834-h625-no

Nebo status of functions - vypíše, ale nemohu nastavovat. Dá se s tím nějak hnout?

Odesláno

Ty zašedlé jsou v té chvíli nečinné, zakázané. Máš vypnutý motor? Některé věci se dají dělat jen s vypnutým motorem, nebo ve stojícím autě.

Jinak jen přečíst návod, zda tam něco najdeš, anebo potom do servisu.

Možná tvůj stupeň výbavy neumožňuje definovat parametry vozidla.

Odesláno

stál jsem s nastartovaným i vyplým motorem. V návodu o panelu nic není (možná mám špatnej kouknu se). Výbava je docela bohatá, tak těžko předpokládat že by to nešlo. To si s tím tady nikdo nehrál? 😄

Odesláno

ono v tom nastaveni je snad jen zadni sterac, automaticke svetla a podobne kraviny
asi ani jednu z moznosti nemas nebo to je diagnostikou vypnute

me to treba dela na autoradiu - nemam nastaveno RDS ani Radio-Text a jakmile jsem a radiu mam polozku radia "sedivou"

Odesláno

hm hm. Tak třeba ty světla a zadní stěrač (třeba při spátečce?) by byly super :) Já mám Scudo dotažený z německa, na AUTO jsou světla vyplá a zapínají se jen při tmě/dešti. To jsou takový detaily, který jsem myslel, že tam právě budou. Nebo třeba v tom status of functions - budou nějaký možnosti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...