Přejít na obsah

chvoj

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli chvoj

  • Datum narození 29.9.1984

Věci klubové

  • Auto
    Fiat
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

chvoj's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Já to mám plnější park. senzory i tažný a stejně tam pár konektorů furt visí
  2. chvoj

    spotřeba Experta

    Musím ještě doplnit postřeh od 1.9., kdy jsem změnil trasu skrz vožení dětí do školky, kdy nejedu přes mraky semaforů, ale plynule po okruhu tak už 3. den mě nechce spadnout dojezd a drží se na 220 (už jsem ujel cca 40km). Myslím, že je taky hodně zásadní motor točit jen do 2tis rpm.
  3. chvoj

    spotřeba Experta

    mno, toto lítá :) Scudo 2013 90k najeto. Motor 165k (120kw že?). Po městě přes 9, na dovolených po dálnici 8,8 po okreskách kolem 8. Dlouhodobá asi 6tis km 9,2 Tak nevím jestli jsem neměl jít do toho slabšího :-D
  4. chvoj

    infotainment

    Samozřejmě, výbavy jsou volitelný. To menu tam máte s vypnutým motorem nebo jak?
  5. chvoj

    infotainment

    hm hm. Tak třeba ty světla a zadní stěrač (třeba při spátečce?) by byly super Já mám Scudo dotažený z německa, na AUTO jsou světla vyplá a zapínají se jen při tmě/dešti. To jsou takový detaily, který jsem myslel, že tam právě budou. Nebo třeba v tom status of functions - budou nějaký možnosti.
  6. chvoj

    infotainment

    stál jsem s nastartovaným i vyplým motorem. V návodu o panelu nic není (možná mám špatnej kouknu se). Výbava je docela bohatá, tak těžko předpokládat že by to nešlo. To si s tím tady nikdo nehrál?
  7. chvoj

    infotainment

    Nevím co pro to udělat: r.v.: 2013
  8. Ahoj. Je nějaká rada, návod na infotainment? Některé nabídky tam jsou zašedlé / rozmazané. Nebo status of functions - vypíše, ale nemohu nastavovat. Dá se s tím nějak hnout?
  9. Ahoj. TAk jsem si na 1. mája taky koupil - ne expert, ale scudo. Tak doufám, že když je to jedna rodina tak mě nevyhodíte Díky za toto téma, docela mě to vysvětlilo, proč ráno mrznu Zkusím ho taky vykuchat, snad se k tomu dostanu přes léto, aby to na zimu bylo Jinak je to auto zatím úžasný
×
×
  • Vytvořit...