130la@seznam.cz Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 Zdravím. Auto mám úplně nově (3. den) tak se nezlobte pokud se ptám hloupě. Mám problém s palubním počítačem. Vozidlo je jím z výroby vybavené (podle vin), má normálně velký displej a tlačítko na pravé páčce. Jediné co ale zobrazuje jsou hodiny, datum, teplota a případně otevřené dveře. V čem může být chyba? Napadá mě chybná konfigurace BSI, ale nevím kde se to dá nastavit případně zkontrolovat. Mám k dispozici PP2000 Citovat
jarokare Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 Ahoj , jestli máš k dispozici PP2000 , tak zkontroluj v parametrech COMu , jestli funguje právě to tlačítko na páčce Citovat
130la@seznam.cz Odesláno 29. duben 2020 Autor Odesláno 29. duben 2020 (upraveno) Tak podle PP2000 je tlačítko trvale seplé. Měl jsem to i rozebrané, ale na zkrat ve spínači to nevypadá. Nějaký nápad kde by mohl být problém? Pro jistotu, mám správný displej? Upraveno 29. duben 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
130la@seznam.cz Odesláno 29. duben 2020 Autor Odesláno 29. duben 2020 (upraveno) Tak nakonec vyřešeno....mikroskopický můstek přímo v kontaktech snímače. Stačilo proškrábnout nožem a už to jede Upraveno 29. duben 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek jarokare ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.