Přejít na obsah

130la@seznam.cz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

O uživateli 130la@seznam.cz

  • Datum narození 22.1.1976

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206 CC

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Kozojedy
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

130la@seznam.cz's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Děkuji za odpověď, ale tyto informace jsem si samozřejmě zjistil přímo na webu eibach. Mě jde hlavně o tu praktickou zkušenost. Na autě mám Sportline pružiny, ale je to hodně tvrdé. Proto planuji společně s novými tlumiči koupit měkčí Pro-kit. Proto bych rád narazil na někoho kdo Pro-kit má případně měl obě varianty.
  2. Ahoj, má někdo zkušenost nebo porovnání vlastností pružin Eibach Pro-kit vs. Sportline. Nejde mi tolik o snížení, ale spíš o chování auta. Konkrétně mi jde o P206.
  3. 130la@seznam.cz

    206 snížení podvozku

    trochu jo ale jako předek
  4. 130la@seznam.cz

    206 snížení podvozku

    Díl moc za informaci, tohle mi pomůže.
  5. 130la@seznam.cz

    206 snížení podvozku

    Obnovým jedno staré téma. Pořídil jsem 206 se sníženým podvozkem. Vepředu jsou červené pružiny Eibach a zadek je zřejmě přesazený na nápravě. Ovšem přesazením náprava neztvrdne, nebo ano? Zadek je totiž tvrdý stejně jak předek. Stojící auto prakticky nejde "zhoupnou". Koukal jsem a je tam nějaká červená torzka (možná že ji jen původní majitel jen fouknul na červeno). Ovšem jak říkám i zadek je neuvěřitelně tvrdý. Tuningové tozky jsem nikde nenašel. Auto je celkově jak motokára. Nějaké info k přitvrzení zadní nápravy?
  6. Ahoj kolegové. Neřešil někdo laděné svody na P206CC 2.0 100kW? Co jsem našel jsou na 206 2.0 GTi 100kW. Bohužel ani prodejce neví zda budou na 206CC pasovat.
  7. Poradí někdo jak se sundavá zrcátko s krytem na 206 se senzorem deště? Nedaří se mi na to přijít a nechci něco poškodit.
  8. Klapka byla relativně čistá, ale volnoběžný ventil byl pěkně zanesený. Ještě byl zlomený jeden drát na potenciometru klapky což způsobovalo občasné škubání za jízdy. Vyčištěno, kabeláž opravena a už to frčí
  9. Zdravím,... poradí někdo, jak naučit čidlo stěračů/světla? Diagnostika PP2000 mi hlásí chybu, že čidlo není spárováné s oknem. Nepřišel jsem, ale na to jak to udělat. Automatika světel přitom normálně funguje. Automatika stěračů, to nevím. V dešti jsem ještě nejel
  10. U stejného motoru mám jiný problém. Jakmile se motor ohřeje nedrží to volnoběh. Rozhoupe se až chcípne. Nějaký nápady než to začnu komplet rozebírat? První mám v plánu vyčistit klapku, ale spíš mi jde o to, jestli to není nějaká "klasická" závada u těhlech motorů, abych se nepekloval s něčím co je dávno vyřešené.
  11. Tak nakonec vyřešeno....mikroskopický můstek přímo v kontaktech snímače. Stačilo proškrábnout nožem a už to jede
  12. Tak podle PP2000 je tlačítko trvale seplé. Měl jsem to i rozebrané, ale na zkrat ve spínači to nevypadá. Nějaký nápad kde by mohl být problém? Pro jistotu, mám správný displej?
  13. 130la@seznam.cz

    Kod rádia

    Díky za nabídku, pokud se mi to nepodaří, rád ji využiju
  14. 130la@seznam.cz

    Kod rádia

    dík za info
×
×
  • Vytvořit...