Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj chci se zeptat proč mi netahne aouto peugeot 807 2.2 hdi jsem v nouzaku, měnil jsem veškeré filtry váhu vzduchu a diagnostika ukazuje vadná kostra ale to asi nemá na to vliv předem děkuji za rady 

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno

@Jirgen s dovolením jsem ti upravil název vlákna aby bylo jasné o co se jedná :) pojem ne táhne toho moc nenapoví a pak lidé na takový nadpis ani neklikají. takhle je větší možnost odpovědí :)

K tvému dotazu: zkus se trochu víc o autě rozepsat, máš tam aktivní FAP filtr? jak je na tom turbo? Výkon se ztratil z ničeho nic nebo to bylo po nějaké opravě, výměně? 

Odesláno

Aktivní fap filtr mám jinak auto jelo krásně tahalo jak čert. Po hodině ani ne jsem potřeboval někam za jet a už to bylo v nouzovém režimu stále to píše antipollution fault v překladači to znamená proti znečištění tak nevím 

Odesláno

chce to origo diagnostiku a živá data aby jsi zjistil jak je na tom FAP filtr. jinak antipollution fault je všeobecná závada.. skýva se pod tím X možností problémů

2km je vcelku hodně málo na diesla i když to o víkendu pořádně protáhneš. 

Odesláno

Tak to zkrátíme. Kolik to auto má najeto, dělala se na něm údržba např. ohledně toho FAPu?

máš to nachipovaný? turbo je původní? jiné problémy s autem jsou?myslím po motorové stránce.

Tak jako tak ti rovnou říkám že se origo diagnostice nevyhneš.Takhle od stolu to jsou možné příčiny ale pokud nejsi milionář tak je cesta výměny pokus omyl blbost :) 

Odesláno (upraveno)

přes diagnostiku. proto jsme ti to psali ať zajedeš k někomu kdo jí má a hlavně kdo s ní umí!

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno (upraveno)

Diagnostikou. ;) Nebo dlouhou jízdou po určitém intervalu. Všechno vyčteš ze záznamu v dia. Zaplnění, vzdálenost mezi regeneracemi, km od poslední regenerace. Obávám se, že při těhlech km a stylu používání bude FAP plnej. :(

Upraveno uživatelem radim.1008

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...