Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

mám  čtyřiměsíce starou 5008 a nyní jsem zjistil při přezouvání gum na letní,že skoro celé výfukové potrubí je celé rezavé včetně tlumiče.Chci se zeptat,jestli to už něk20200406_184340.thumb.jpg.accdaf799cd907e4be0ef94264c22bca.jpg20200406_184635.thumb.jpg.cdc6fea02e2f620e43598ee6ccd0643a.jpgdo řešil a nebo jak bych měl dál postupovat.Předem děkuji za nějakou radu.

Odesláno

ahoj, reklamoval jsem na pežotu 207 stejný stav výfuku po zimě,(5 měsíců), i když jsem tušil, že neuspěju..., je to povrchová koroze z provozu auta v zimních měsících, pane, řekli v autorizáku 😂

ale líná huba, holé neštěstí..., napiš pak, jak jsi dopad

Odesláno

Ahoj,auto nikde nestálo čekal jsem na ně skoro půl roku a po přebrání na konci listopadu loňského roku při přezouvání bylo v pořádku.Zasílám fotku pro srovnání z tlumiče škody OCTAVIA z roku 1999.Myslím že rozdíl si dovede srovnat každý sám 21 roků a nebo 4 měsíce😞

20200407_161215.jpg

Odesláno

Ten na oktávce určitě nebude 21 let starý :) nicméně v Peugeotu ti tohle neuznají.. už to odjezdilo zimu.. a tohle je zcela normální

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...