Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte pežoťáci,

Mám takú otázku: Dá sa niekde nastaviť výkon servoriadenia? Lebo sa mi zdá, že ide tuhšie a musím použiť väčšiu silu. Teraz som síce viac jazdil na fábií kde riadenie ide úplne ľahko a keď som potom  sadol do pežota, tak som si najprv myslel že nefunguje 🙂 Je taká možnosť v diag?

Odesláno

Buď rád, že to nemáš přeposilované, jako většina nových aut :bojim Myslím, že přes DIAG se to nastavit nedá :myslim 

Odesláno

Ono na jednej strane je to dobré, napr po dialnici, horšie to je na mieste či pri parkovaní... Dobré by bolo porovnanie iného pežota. No nikoho v okolí nepoznám, čo by mal také isté auto...

Odesláno

Já mám taky SW VTi a připadá mi to, jako kdybych řídil na volantu od PC. Třeba po dálnici řídím jen palcem levé ruky. Ve kopcovitém městě díky atmosférickému motoru v podstatě řídím jen jednou rukou, druhá chuděra skoro pořád řadí. Takže mě se zdá, že je to spíš přeposilované. Navíc, u mě stačí opravdu jen nepatrně vychýlit volant mimo absolutní střed a auto už se lehce začíná stáčet.

V podstatě jediný okamžik, kdy musím trochu více zabrat je vyšší rychlost a vyjeté koleje...

Výrazně všemu pomohlo, když jsem místo autorizáku nechal dělat kola v pneuservisu. Z autorizáku nevyvážené a volant při 120 házel, auto táhlo trochu ke straně. Po pneuservisu i 170 na německé dálnici bez problémů (jinak jezdím tak 120 max - pro mojí ženu je kochací rychlost tachometrových 115.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...