Kukajz Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 Ahojte pežoťáci, Mám takú otázku: Dá sa niekde nastaviť výkon servoriadenia? Lebo sa mi zdá, že ide tuhšie a musím použiť väčšiu silu. Teraz som síce viac jazdil na fábií kde riadenie ide úplne ľahko a keď som potom sadol do pežota, tak som si najprv myslel že nefunguje Je taká možnosť v diag? Citovat
MJSytic Odesláno 8. duben 2020 Odesláno 8. duben 2020 Buď rád, že to nemáš přeposilované, jako většina nových aut Myslím, že přes DIAG se to nastavit nedá Citovat
Kukajz Odesláno 8. duben 2020 Autor Odesláno 8. duben 2020 Ono na jednej strane je to dobré, napr po dialnici, horšie to je na mieste či pri parkovaní... Dobré by bolo porovnanie iného pežota. No nikoho v okolí nepoznám, čo by mal také isté auto... Citovat
Dr. Taby Odesláno 9. duben 2020 Odesláno 9. duben 2020 Já mám taky SW VTi a připadá mi to, jako kdybych řídil na volantu od PC. Třeba po dálnici řídím jen palcem levé ruky. Ve kopcovitém městě díky atmosférickému motoru v podstatě řídím jen jednou rukou, druhá chuděra skoro pořád řadí. Takže mě se zdá, že je to spíš přeposilované. Navíc, u mě stačí opravdu jen nepatrně vychýlit volant mimo absolutní střed a auto už se lehce začíná stáčet. V podstatě jediný okamžik, kdy musím trochu více zabrat je vyšší rychlost a vyjeté koleje... Výrazně všemu pomohlo, když jsem místo autorizáku nechal dělat kola v pneuservisu. Z autorizáku nevyvážené a volant při 120 házel, auto táhlo trochu ke straně. Po pneuservisu i 170 na německé dálnici bez problémů (jinak jezdím tak 120 max - pro mojí ženu je kochací rychlost tachometrových 115. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.