xbata Odesláno 4. duben 2020 Odesláno 4. duben 2020 Dobrý den, dnes jsem se dal do demontaze dpf filtru na focus 1.6tdci (hdi) s tím, ze ho odvezu na čištění a k mému překvapeni tam je katalyzátor. Vzhledem k tomu, ze na tom motoru jde nafta do oleje a ošklivě to huli bile, myslel jsem ze tam bude problém. Muže byt zaneseny katalyzátor? Čistí se také jako dpf? Čím ještě by to mohlo byt způsobené? Citovat
Ferry Odesláno 4. duben 2020 Odesláno 4. duben 2020 (upraveno) Spis pretesnit vstriky, nejlepe i s prelisovanim novych jimek vstriku v hlave, kdyz budou venku, tak je dat otestovat na stolici, jestli nekapou Upraveno 4. duben 2020 uživatelem Ferry Citovat
xbata Odesláno 5. duben 2020 Autor Odesláno 5. duben 2020 Nové jímky lze koupit normálně v autodilech?je k tomu potřeba speciální nářadí? Dnes jsem vyměnil turbo, vyčistil EGR, vše dál dohromady, motor jde poslechově pěkně, ale stále kouří bíle. Když přidám plyn, tak jako by jde kouř i z prostoru za motorem. Už si nevím rady. Měděný těsnění pod vstriky jsou taky měněny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.