majkycz Odesláno 9. březen 2020 Odesláno 9. březen 2020 Dobré pondělní dopoledne Vám všem. Jak jsem již v názvu tématu uvedl, připojil jsem RD4 AUX kabel ke svému rádiu na 308ce, nicméně nelze AUX naladit. Dočetl jsem se, že je nutná aktivace skrz diagnostiku ... nemá tedy někdo ideálně v Praze diagnostiku, aby mi to zapnul? Děkuji :)) Citovat
HonzaZ Odesláno 9. březen 2020 Odesláno 9. březen 2020 Ahoj, třeba já ti mohu pomoci. Kolik máš na radiu anténních vstupů? Často se stává, že AUX kabel bývá napinován na vstup AUX2. Pokud máš jenom jeden anténní vstup, tak máš také jenom jeden AUX vstup a to AUX1. Citovat
majkycz Odesláno 9. březen 2020 Autor Odesláno 9. březen 2020 (upraveno) Ahoj, tak to upřímně vůbec netuším. Vytáhnl jsem 12ti pin, který tam již byl, zkontroloval, zda rádio a CD jedej a hodil místo něj zakoupený, kde se však volbou zdroje přehrávání nedostanu na AUX. Upraveno 9. březen 2020 uživatelem majkycz Citovat
HonzaZ Odesláno 9. březen 2020 Odesláno 9. březen 2020 Jasně, na volbu AUX se nedostaneš, pokud není povolen. To s tím zda je to AUX1 nebo 2 lze vyřešit na místě. Citovat
zool Odesláno 12. březen 2024 Odesláno 12. březen 2024 Ahoj, oprasim tohle tema. Mam 308 SW 2013 a mam jen radio s BT a USB v loketni operce. Kdyz bych tedy chtel i AUX, musim vymontovat radio, pripojit kabel a najit nekoho, kdo me to povoli pres diagnostiku? Pujde to i na tenhle rocnik, kdyz uz je tam USB? Jak velkej je ten utlum pres AUX? Chtel bych zkusit pripojit trebas tohle: https://www.alza.cz/sencor-sct-m750bwt-d7853948.htm?o=1 Diky Jenda Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. březen 2024 Odesláno 12. březen 2024 zalezi jake mas radio ale ano staci AUX a diagnostika a utlum docela velký Citovat
zool Odesláno 12. březen 2024 Odesláno 12. březen 2024 Diky a kde presne zjistim jake radio tam je? Pres VIN? Nebo nekde v nastaveni? Citovat
zool Odesláno 12. březen 2024 Odesláno 12. březen 2024 Nejsem u auta ale vydadá takto(jen není stříbrné ale je černé): Stačí takto? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. březen 2024 Odesláno 12. březen 2024 RD4 nebo RD45 ale to si myslim ze auto je uz moc stary a tady bude problem pokud to neni aspon podmodel N2 - jelikoz AUX uz bude vyuzivat ten BT modul tady bych sel cestou presne opacnou - nejdriv za nekym s diagnostikou jestli to pujde a pak resil ten propojovaci kabel pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
zool Odesláno 13. březen 2024 Odesláno 13. březen 2024 A kdyz vyndam radio a podivam se ze zadu, pujde neco poznat? Nekdo s diagnostikou Sedlcany a okoli nebo v tydnu Praha Chodov? Kolik me bude stat uprava skrz diagnostiku? Diky Jenda Citovat
marman27 Odesláno 19. březen 2024 Odesláno 19. březen 2024 cez vikend by som mal byt v prahe, ak by si nikoho nezohnal, tak mozme sa nato kludne pozriet a aktivovat Citovat
zool Odesláno 20. březen 2024 Odesláno 20. březen 2024 Diky za nabidku ale v Praze jsem jen PO, UT, CT. Jinak okoli Sedlcan. Jenda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.