Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nič viac nepoteší keď sa ráno ponáhľam autom vyraziť preč a  stlacim odomknutie auta a nič a vtedy som prvý krát zistil že mi nejde otvoriť ani klučom vystriekal som vložku zámku podarilo sa mi  ho narvať až po koniec ale neotočil som klučom . v zúfalstve som zobral varechu s kuchyne a odtiahol som dvere z vrchnej časti takmer v strede aby som sa tam dostal hrubším drôtom na kľučku šoferovej  strani . podarilo sa mi to na prvý krát otvoriť ako náhle som packu odtiahol rozsvietili sa blinkre a spatne zrkadla sa dali na prevádzkovu polohu .Potom už aj central začal fungovať ako predtým . vložku sa mi nepodarilo rozbehať tak sa pýtam členov fóra aká mohla byt príčina nefunkčnosti centrálu ? Nerad by som zažil opakovane dobrodružstvo.

Odesláno

o elektrice vím jen to, že kope :), takže neporadím, ale už hooodně dlouho tady apeluju, aby si každý třeba co pár měsíců vyměnil klíček s ovládáním za obyčejný a dveře odmykal mechanicky--pak nebudete mít problém dostat se do auta, aspoň já to tak dělám po tom, co jsem se nemohl dostat do auta v Chorvatsku :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...