alexapeter Odesláno 15. únor 2020 Odesláno 15. únor 2020 nič viac nepoteší keď sa ráno ponáhľam autom vyraziť preč a stlacim odomknutie auta a nič a vtedy som prvý krát zistil že mi nejde otvoriť ani klučom vystriekal som vložku zámku podarilo sa mi ho narvať až po koniec ale neotočil som klučom . v zúfalstve som zobral varechu s kuchyne a odtiahol som dvere z vrchnej časti takmer v strede aby som sa tam dostal hrubším drôtom na kľučku šoferovej strani . podarilo sa mi to na prvý krát otvoriť ako náhle som packu odtiahol rozsvietili sa blinkre a spatne zrkadla sa dali na prevádzkovu polohu .Potom už aj central začal fungovať ako predtým . vložku sa mi nepodarilo rozbehať tak sa pýtam členov fóra aká mohla byt príčina nefunkčnosti centrálu ? Nerad by som zažil opakovane dobrodružstvo. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. únor 2020 Odesláno 15. únor 2020 o elektrice vím jen to, že kope , takže neporadím, ale už hooodně dlouho tady apeluju, aby si každý třeba co pár měsíců vyměnil klíček s ovládáním za obyčejný a dveře odmykal mechanicky--pak nebudete mít problém dostat se do auta, aspoň já to tak dělám po tom, co jsem se nemohl dostat do auta v Chorvatsku Citovat
inoxing Odesláno 15. únor 2020 Odesláno 15. únor 2020 Nevim, začal bych s tou první nejlevnější variantou- vyměnit baterku v klíči Citovat
alexapeter Odesláno 15. únor 2020 Autor Odesláno 15. únor 2020 baterka je nova. momentalne central funguje v pohode . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.