Emil406 Odesláno 5. únor 2020 Odesláno 5. únor 2020 Ztratil jsem jediný klíč, který jsem měl od P406. Podle VIN se nový nedá objednat, že prý už neexistují matrice na tyto klíče. Může mě někdo nakopnout co se tím se dá ještě udělat? Sehnat někde na vrakovišti všechny zámky a spínací skříňku samozřejmě s příslušných klíčem? Citovat
P607Olda Odesláno 5. únor 2020 Odesláno 5. únor 2020 Myslím, že když vymontuješ jeden zámek, tak ti klíčař zhotoví klíč k němu. Anebo ti přeskládá podle nějakého klíče všechny zámky. Zeptej se u klíčaře, nebo u několika, zda jsou schopni a ochotni. Zámky se dají přestavět podle klíče, akorát je musíš vymontovat a přestavbu zaplatit (a mít auto odemčené během té doby). Anebo, jak píšeš, sehnat všechny zámky s klíčem (a pak si hned nechat udělat kopii) A co imobilizér? Nebo máš ještě klávesnici s čísly? A dálkové ovládání? Případně poptej jiný servis (např. 583 411 572), zda ten origo klíč opravdu nelze objednat. Citovat
Dýdý Odesláno 5. únor 2020 Odesláno 5. únor 2020 Klíč problém asi nebude ale imobilizér bude problém.Jestli neseženeš někoho kdo ti to odblokuje doma tak odtah a servis. Citovat
Emil406 Odesláno 6. únor 2020 Autor Odesláno 6. únor 2020 Jojo. Klíč měl v sobě imobilizér. A to bude asi velký problém. Citovat
P607Olda Odesláno 6. únor 2020 Odesláno 6. únor 2020 Volej to číslo, oni ti i řeknou, co budeš muset udělat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.