pigi.jakub Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Kamoš automechanik mi říkal že by měl být suchej. Nevíte od čeho by mohl být mokrej??Mokrá byla asi1/3. Citovat
Fx Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Třeba sis jenom někde nabral vodu, ono sání má tu trubici docela nízko, ale i tak je to divný Citovat
Ferry Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 hmm do te nasavaci trubky se snih hodne tezko dostane, je totiz schovana za naraznikem a kolem je dost krycich plastu, no je to divny ze by byl vzduch filtr mokrej, mluvime teda o te originalni vlozce v krabici vedle autobaterie ? Mas zespoda dobre nasazenou tu nasavaci hadici, jedina moznost by byla ze by tam chybela a dostal by se tam tak bordel ze silnice, kterej obcas strikne az do motoru Citovat
pigi.jakub Odesláno 15. březen 2006 Autor Odesláno 15. březen 2006 Jo přesně ten filtr.Já jsem dosti důkladně vystříkával auto na vapce dutiny...Mohlo to bejt tím?? Citovat
Ferry Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Původně zaslal: pigi.jakub Jo přesně ten filtr.Já jsem dosti důkladně vystříkával auto na vapce dutiny...Mohlo to bejt tím?? v tom pripade je to jasne, to bude ono, jak jsi to strikal zespodu, dostalo se to nejakym zpusobem az pod naraznik za svetlo, kde je vyvedena nasavaci trubka, ktera je ruzne zatocena, takze tam asi zustala nejaka voda a tu si pak motor nasal Citovat
Zipík Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Ja jsem ted menil olej a zaroven i filtry a ve vzduchovem jsem mel vyschle bahno:(.Budu se muset podivat kde to saje.Jenze se musi sundat ten kryci plast ktery je i kolem kola:(Nevite nekdo jak na to? [upravil dne 14.4.06 Zipík] Citovat
Fx Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Zipik: Jak by na to - plastovej podbeh odsroubovat, vyndat hadicky/draty z drzaku a sundat ten plast, zadna veda na tom neni... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.