standys208 Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 čéééést mám takovej malej problém mám Peugeota 405 rok 93 motor 1.9d, furt mi to tlakuje do vody a už nevím čím to je. auto milionkrát ovzdušněný, hlava na talakový zkoušce, přebroušena, nové těsnění, vodní pumpa nová, termostat novej, voda nikde nemáčí, voda se v oleji neukázala, fakt nevím čím to je, neporadil by někdo? už mě napadá jen špatnej blok motorku , nevíte kdo by ho vyzkoušel a popřípadě spravil? Citovat
oddie Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Pokud je problém s blokem (prasklina ve válci), oprava nemá nejmenší cenu - za to co by to stálo seženeš pomalu dva jiné motory... Jestli chceš, tenhle motor tady mám, a z toho tvého ještě v pohodě prodáš tu hlavu, kliku atd... Citovat
oddie Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 V nadpisu i v textu má jen 1,9D, a ne TD. Citovat
Rebik Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 No to já ti nic nevyčítám, jenom že vím co je to za auto....... Citovat
oddie Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Jo, to mě napadlo. To má holt smůlu, TD motór nemám... P.S. a pro TD samozřejmě neplatí ta poznámka o ceně opravy vs. ceně jiného motoru - TD motory se prodávají poněkud dráže... [upravil dne 3/15/06 oddie] Citovat
standys208 Odesláno 15. březen 2006 Autor Odesláno 15. březen 2006 motor je pouze D, nikoliv TD a řekl bych že nikdo asi neví o které auto se jedná, je to auto mého táty a tady na foru jsem uplně novej, co bys chtěl za ten motor? Citovat
oddie Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 8tis., je to typ D9B - 51kW, oválné sací kanály. Citovat
standys208 Odesláno 15. březen 2006 Autor Odesláno 15. březen 2006 a kolik toho má ten motor za sebou??? odkud seš?? jak je na tom se spotřebou oleje? Citovat
Rebik Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Aha tak sorry máme tu taky motor od Standy s podobnou závadou..... Citovat
oddie Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Jsem z Prahy. Kolik toho má ten motor za sebou těžko říct. Je to z auta, které zezadu zbořila Tatra, do té doby s tím majitel v poklidu jezdil a na nic si nestěžovat. Pochopitelně ale nebyl prvním majitelem, jak už to u těhle aut bývá, takže nějaký stav tacho je irelevantní (kromě toho, že jej stejně nevím). Není ale případně problém změřit kompresní tlaky, měřák tu mám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.