Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čéééést mám takovej malej problém mám Peugeota 405 rok 93 motor 1.9d, furt mi to tlakuje do vody a už nevím čím to je. auto milionkrát ovzdušněný, hlava na talakový zkoušce, přebroušena, nové těsnění, vodní pumpa nová, termostat novej, voda nikde nemáčí, voda se v oleji neukázala, fakt nevím čím to je, neporadil by někdo? už mě napadá jen špatnej blok motorku , nevíte kdo by ho vyzkoušel a popřípadě spravil?

Odesláno

Pokud je problém s blokem (prasklina ve válci), oprava nemá nejmenší cenu - za to co by to stálo seženeš pomalu dva jiné motory... Jestli chceš, tenhle motor tady mám, a z toho tvého ještě v pohodě prodáš tu hlavu, kliku atd...

Odesláno

Jo, to mě napadlo. To má holt smůlu, TD motór nemám...

P.S. a pro TD samozřejmě neplatí ta poznámka o ceně opravy vs. ceně jiného motoru - TD motory se prodávají poněkud dráže...

[upravil dne 3/15/06 oddie]

Odesláno

Jsem z Prahy. Kolik toho má ten motor za sebou těžko říct. Je to z auta, které zezadu zbořila Tatra, do té doby s tím majitel v poklidu jezdil a na nic si nestěžovat. Pochopitelně ale nebyl prvním majitelem, jak už to u těhle aut bývá, takže nějaký stav tacho je irelevantní (kromě toho, že jej stejně nevím). Není ale případně problém změřit kompresní tlaky, měřák tu mám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...