Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
á zase schání prastarou Civilizaci,kdyby někdo věděl:papa

Tak potom by to měl být Pharaoh - strategie z Egypta (píše se o ní na prvním odkazu), poslat e-mailem by asi moc nešlo, protože má přes 600MB;)

Co se týká Civilizace - \"prastarou\" je málo, musíš vědět, kolikátku. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

To \"Faraon game\" je ofic. název? Nic mi to neříká.:myslim

2 \"Faraony\" jsem našel:

http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/p/pharaoh.html

http://www.freegame.cz/game.php?id=2416

je to něco z toho?

Je to ta prvni :)

To ma fakt 600MB :o toz to teda mrkam na drat. Ale je to ono.

Nema nekdo nasdileno nebo nejak jinak postnuto nekde na webu, ftp, P2P???

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

á zase schání prastarou Civilizaci,kdyby někdo věděl:papa

Tak potom by to měl být Pharaoh - strategie z Egypta (píše se o ní na prvním odkazu), poslat e-mailem by asi moc nešlo, protože má přes 600MB;)

Co se týká Civilizace - \"prastarou\" je málo, musíš vědět, kolikátku. ;)

myslím uplně tu první,tuším že to bylo český a vojáček byl v obdelníku:myslim je to tak 8let co sem se k tomu dostlal..
Odesláno
Původně zaslal: Crack

Já zase schání prastarou Civilizaci,kdyby někdo věděl:papa

fakt shanis Sid Meier\'s Civilization?? to je ma kultovni hra, ktera me provazela celou stredni skolu a spolu s jednim kamosem sme se ji naucili hrat temer do dokonalosti. dodnes ji uchovavam jako relikvii na \"zakonzervovane\" 386 SX. :super

hodlas a umis ji hrat? :papa

Odesláno

2chechet: to jsme na tom asi tak podobne :)

original byl vynikajici, dokonce jsem se kvuli nemu ucil i anglictinu :)

hral jsem ji jeste na vejsce... dneska uz jsem ale presel na dvojku, ktera je pod wokna a trosku vylepsena...a ma lepsi ovladani a da se parit po siti :)

ale puvodni CIVka je proste kultovni zalezitost!!!

Odesláno

My mame doma Faraon\'s game .. muzu to poslat mailem, ale pozemnim, protoze je to stolni hra :D

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Já zase schání prastarou Civilizaci,kdyby někdo věděl:papa

fakt shanis Sid Meier\'s Civilization?? to je ma kultovni hra, ktera me provazela celou stredni skolu a spolu s jednim kamosem sme se ji naucili hrat temer do dokonalosti. dodnes ji uchovavam jako relikvii na \"zakonzervovane\" 386 SX. :super

hodlas a umis ji hrat? :papa

Já už si na přesný název opravdu nepamatuju,hrál jsem to tak v 6ty třídě:roll kultovní hra to určitě je,stejně tak za kultovní hru považuji Heroes Might and Magic III:super zahrát si to hodlám,ale jestli to umím to už říct neumím,protože už to opravdu nákej ten pátek je,ale věřím že se do toho zase dostanu:D
Odesláno

Ještě jsem si ted vzpoměl,že jsem na konci odletěl na měsíc,ale to je asi normální:myslim asi tak před roke až dvouma mě někdo přines i nákou hodně novější,ale to už mě nák nebavilo...:papa

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2chechet: to jsme na tom asi tak podobne :)

original byl vynikajici, dokonce jsem se kvuli nemu ucil i anglictinu :)

hral jsem ji jeste na vejsce... dneska uz jsem ale presel na dvojku, ktera je pod wokna a trosku vylepsena...a ma lepsi ovladani a da se parit po siti :)

ale puvodni CIVka je proste kultovni zalezitost!!!

hehe, to je mazec! :super

ja s kamosem jsem to hrali zhruba stejne dobre pac jakmile jeden neco zjistil nebo objevil tak hned poreferoval druhemu. hravali jsem to i \"proti sobe\". se vygenerovala mapa, obtiznost samozrejme emperor, kazdy si to nahral na svuj komp a pak se srovnavalo kdo je na tom lepe :D kurna neskutecne hodiny jsem u toho prosedel...

dvojku a trojku si pletu a jednu z nich jsem nejaky cas hral (ve srovnani s jednickou naprosto bezvyznamny cas :D ). ted bych rad zkusil ctyrku... az si na ni udelam cas...

Odesláno

Ještě jsem si ted vzpoměl,že jsem na konci odletěl na měsíc,ale to je asi normální:myslim asi tak před roke až dvouma mě někdo přines i nákou hodně novější,ale to už mě nák nebavilo...:papa

ne na mesic ale na alfa centauri ;) jakmile postavis a odpalis spaceship :D

Odesláno
Původně zaslal: chechet

ne na mesic ale na alfa centauri ;) jakmile postavis a odpalis spaceship :D

já to měl česky,takže nevím :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...