voštík Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Panove a damy, shanim tuhle prastarou hru. Nemate ji nekdo? Nesla by poslat mailem? Diky, chci si totiz trosku zastrategicit Citovat
Kurt Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 To \"Faraon game\" je ofic. název? Nic mi to neříká. 2 \"Faraony\" jsem našel: http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/p/pharaoh.html http://www.freegame.cz/game.php?id=2416 je to něco z toho? Citovat
Crack Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: Kurt To \"Faraon game\" je ofic. název? Nic mi to neříká. 2 \"Faraony\" jsem našel: http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/p/pharaoh.html http://www.freegame.cz/game.php?id=2416 je to něco z toho? tuším že se to píše Pharaon;) Já zase schání prastarou Civilizaci,kdyby někdo věděl:papa Citovat
Kurt Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 á zase schání prastarou Civilizaci,kdyby někdo věděl:papa Tak potom by to měl být Pharaoh - strategie z Egypta (píše se o ní na prvním odkazu), poslat e-mailem by asi moc nešlo, protože má přes 600MB;) Co se týká Civilizace - \"prastarou\" je málo, musíš vědět, kolikátku. Citovat
voštík Odesláno 14. březen 2006 Autor Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: Kurt To \"Faraon game\" je ofic. název? Nic mi to neříká. 2 \"Faraony\" jsem našel: http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/p/pharaoh.html http://www.freegame.cz/game.php?id=2416 je to něco z toho? Je to ta prvni To ma fakt 600MB toz to teda mrkam na drat. Ale je to ono. Nema nekdo nasdileno nebo nejak jinak postnuto nekde na webu, ftp, P2P??? Citovat
Crack Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Původně zaslal: Kurt á zase schání prastarou Civilizaci,kdyby někdo věděl:papa Tak potom by to měl být Pharaoh - strategie z Egypta (píše se o ní na prvním odkazu), poslat e-mailem by asi moc nešlo, protože má přes 600MB;) Co se týká Civilizace - \"prastarou\" je málo, musíš vědět, kolikátku. myslím uplně tu první,tuším že to bylo český a vojáček byl v obdelníku:myslim je to tak 8let co sem se k tomu dostlal.. Citovat
Gotrek Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Crack: Tak ta určitě česká nebyla, ale čeština do ní existovala. Citovat
barenst Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 ja civilizaci mam koupil jsem ji na CD v levne knize za 25 Kč. nekde na netu je i odkaz na stahnuti jetli ji najdu tak dam vedet a poslu mailem Citovat
chechet Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Původně zaslal: Crack Já zase schání prastarou Civilizaci,kdyby někdo věděl:papa fakt shanis Sid Meier\'s Civilization?? to je ma kultovni hra, ktera me provazela celou stredni skolu a spolu s jednim kamosem sme se ji naucili hrat temer do dokonalosti. dodnes ji uchovavam jako relikvii na \"zakonzervovane\" 386 SX. hodlas a umis ji hrat? Citovat
Vvitty Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 2chechet: to jsme na tom asi tak podobne original byl vynikajici, dokonce jsem se kvuli nemu ucil i anglictinu hral jsem ji jeste na vejsce... dneska uz jsem ale presel na dvojku, ktera je pod wokna a trosku vylepsena...a ma lepsi ovladani a da se parit po siti ale puvodni CIVka je proste kultovni zalezitost!!! Citovat
Guest DD Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 My mame doma Faraon\'s game .. muzu to poslat mailem, ale pozemnim, protoze je to stolni hra Citovat
Crack Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Crack Já zase schání prastarou Civilizaci,kdyby někdo věděl:papa fakt shanis Sid Meier\'s Civilization?? to je ma kultovni hra, ktera me provazela celou stredni skolu a spolu s jednim kamosem sme se ji naucili hrat temer do dokonalosti. dodnes ji uchovavam jako relikvii na \"zakonzervovane\" 386 SX. hodlas a umis ji hrat? Já už si na přesný název opravdu nepamatuju,hrál jsem to tak v 6ty třídě kultovní hra to určitě je,stejně tak za kultovní hru považuji Heroes Might and Magic III:super zahrát si to hodlám,ale jestli to umím to už říct neumím,protože už to opravdu nákej ten pátek je,ale věřím že se do toho zase dostanu:D Citovat
Crack Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Ještě jsem si ted vzpoměl,že jsem na konci odletěl na měsíc,ale to je asi normální asi tak před roke až dvouma mě někdo přines i nákou hodně novější,ale to už mě nák nebavilo... Citovat
chechet Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Původně zaslal: Vvitty 2chechet: to jsme na tom asi tak podobne original byl vynikajici, dokonce jsem se kvuli nemu ucil i anglictinu hral jsem ji jeste na vejsce... dneska uz jsem ale presel na dvojku, ktera je pod wokna a trosku vylepsena...a ma lepsi ovladani a da se parit po siti ale puvodni CIVka je proste kultovni zalezitost!!! hehe, to je mazec! ja s kamosem jsem to hrali zhruba stejne dobre pac jakmile jeden neco zjistil nebo objevil tak hned poreferoval druhemu. hravali jsem to i \"proti sobe\". se vygenerovala mapa, obtiznost samozrejme emperor, kazdy si to nahral na svuj komp a pak se srovnavalo kdo je na tom lepe kurna neskutecne hodiny jsem u toho prosedel... dvojku a trojku si pletu a jednu z nich jsem nejaky cas hral (ve srovnani s jednickou naprosto bezvyznamny cas ). ted bych rad zkusil ctyrku... az si na ni udelam cas... Citovat
chechet Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Původně zaslal: Crack Ještě jsem si ted vzpoměl,že jsem na konci odletěl na měsíc,ale to je asi normální asi tak před roke až dvouma mě někdo přines i nákou hodně novější,ale to už mě nák nebavilo... ne na mesic ale na alfa centauri jakmile postavis a odpalis spaceship Citovat
Crack Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Crack Ještě jsem si ted vzpoměl,že jsem na konci odletěl na měsíc,ale to je asi normální asi tak před roke až dvouma mě někdo přines i nákou hodně novější,ale to už mě nák nebavilo... ne na mesic ale na alfa centauri jakmile postavis a odpalis spaceship já to měl česky,takže nevím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.