oldo Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 Prestalo mi fungovať diaľkové ovládanie, keďže sa nedá urobiť nový kľúč tak mám otázku, keby som použil diaľkové ovládanie s komplet elektronikou napríklad z 406 alebo 307 fungovalo by to ? Citovat
jarokare Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 Nefungovalo , spíš tam namontuj nějakej univerzál ... Citovat
ChouLu Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 Ne Za prvé většinou nejde použít již použitý klíč a za druhé, je to z jiného modelu uplně jiné Citovat
ElektronikCZ Odesláno 31. březen 2020 Odesláno 31. březen 2020 Jestli to je ještě aktuální: Pokud máš IR dálkáč tak většinou to je jen chybou toho příjímače v autě, nešpekuluj, zajdi na vrakáč a vyměň to. Pasuje to třeba i z Citroen ZX, to mám vyzkoušené. Pokud je chyba ve vysílači na klíči tak to jde taky jen vyměnit, ale to se shání hůř. Nejlíp na tom vrakáči vzít jak ten přijímač, tak z klíče vybrakovat vysílač. Ten se dá zkontrolovat tím že když si na telefonu otevřeš kameru měl by blikat, jako dálkáč od tv. Pokud máš RF tak to ti neporadím. Citovat
oldo Odesláno 31. březen 2020 Autor Odesláno 31. březen 2020 Už to je vyriešené kúpil som úplne nový kľúč, nebol ani dráhy stál cca 30€. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.