krtek 2 Odesláno 17. leden 2020 Odesláno 17. leden 2020 (upraveno) tak skus znova s tym ze budes merat este prepinac raz sa ti musia zopnut piny 3-4 a 4-1 msia byt rozopnte a potom po prepnti zamku zase spojene piny 4-1 a 3-4 rozpojene len aby si vylucil chybu zamku samozrejme by to bolo potom treba meriat aj v aute na jednotke cetralu ci tie prepinace fachaju a ci su kable ok , ci sa do centralu dostava potrebne info ,ten prepinac tam do centralu posiela kostru,raz na jeden pin centralu a po prepnuti zamku na druhy pin centralu Upraveno 17. leden 2020 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 17. leden 2020 Odesláno 17. leden 2020 nie nejde o zamky ale napr od jedneho predneho zamku moze byt prelomeny kabel od spinaca vnom a central nedostane info od neho a moze zblbnut a moze posielat napr zamykaci impulz zamknutym zamkom tym padom to len cvakne a hotovo nic sa nesttane Citovat
Hrašulda Odesláno 17. leden 2020 Autor Odesláno 17. leden 2020 Tomu rozumím. No zkusím to přesně jak píšete a pokusím se dostat i k té centrále. Citovat
Hrašulda Odesláno 19. leden 2020 Autor Odesláno 19. leden 2020 (upraveno) Tak u všech dveří jsem vyzkoušel žárovku motorků a žárovka se vždy jasně rozsvítila. Dveře jsem měl otevřené i zavřené. Na Central jsem se zatím nedostal. Napadlo mě vyzkoušet jednu věc, tak se zeptám jestli je to možné a nic tím nezničím: Co kdybych na koncovkách ve dveřích spojit dva piny, které dávají centrále povel, že je zavřeno a vyzkoušel tím, jestli správně spíná centrála. Upraveno 19. leden 2020 uživatelem Hrašulda Citovat
Hrašulda Odesláno 19. leden 2020 Autor Odesláno 19. leden 2020 Ještě jsem si všiml jedné věci. Když otočím klíčkem ve dveřích u řidiče a chci zamknout, auto procvakne, a dveře ŘIDIČE zůstanou zamčené. Zbytek zůstane odemknutý. Když otočím klíčkem ve dveřích spolujezdce a zamykám, tyto dveře se zamknou, ale auto neprocvakne. POUZE když otočím klíčkem ve směru odemykání, tak mi ostatní dveře procvaknou. Takže jedny dveře procvaknou zámky když je zamykám a druhé dveře když je odemykám. Nikdy v obou směrech. Citovat
krtek 2 Odesláno 19. leden 2020 Odesláno 19. leden 2020 (upraveno) ale ved motorceky si menil nie ? skor by som to meral na jednotke centralu ako sibrinkovat s kabelami ,musel by si kostriaci kabel prehaddzovat raz na jeden a potom na druhy kabel pretoze ked motorcek zamkne zaroven sa prepne ten prepinac a a z jedneho kabelu prehodi kostru na ten druhy ale odpalit neodpalis nic ked to chces takto robit ako popisujes tipujem ze mas prelomeny niektory kabel od toho prepinaca zamku(bud od jednych alebo druhych dveri) ,cize bud ten kostriaci alebo tie zvysne dva na ktorych tu kostru ten prepinac prehadzuje,takze odpojil by som oba predne motorky a tiez odpojil opacny koniec tych kablov cize konektor na central jednotke a vsetky kabely (toho spinaca)prezvonil alebo istejsie pustil do nich externe napetie a naopacnom konci dal zase ziarovku no a pohyboval dverami ci sa ziarovka rozblika ci tam neni prechodak takto by som odtestoval obe predne dvere neni to nijak zlozite len sa musis dostat na centralnu jednotku pripadne ju demontovat z drziaku aby si tam mal priestor na manipulaciu Upraveno 19. leden 2020 uživatelem krtek 2 Citovat
Hrašulda Odesláno 19. leden 2020 Autor Odesláno 19. leden 2020 Dveře spolujezdce jsem už takhle zkoušel. Sundal jsme je a propípal kabely. Řidiče jsem ještě nezkoušel. Měl jsme problém s těmi bajonety na koncích. U spolujezdce jsem je musel rozlomit pak mi to už šlo. Citovat
krtek 2 Odesláno 19. leden 2020 Odesláno 19. leden 2020 (upraveno) pises ze si sa na central este nedostal a zaroven pises ze si uz kabely takto prezvonil tak trochu rozpor nie? neviem ako to myslis ze si to prezvonil ked si to nemal napojene na konektore centralu? takto to myslim a prezvonit vsetky tri kable od prepinaca jeden z nich bude vzdy kostra na oboch prednych motorcekoch (zelenozlty) cize ten mozes prezvonit rovno proti kostre na karoserii Upraveno 19. leden 2020 uživatelem krtek 2 Citovat
Hrašulda Odesláno 20. leden 2020 Autor Odesláno 20. leden 2020 Sundal jsem dveře a propípal jsem kabely. Koncovku která se připojuje z dveří do auta s koncovkou která se připojuje do zámku. Těch zapojených kabelů v tom husím krku si nevšímejte, to jsem zkoušel zámek s jiným konektorem. Takto jsem to mezi sebou propípal u dveří spolujezdce. Dveře řidiče mám v plánu sundat zítra. Bohužel na to není tolik času kolik bych si přál. K centrálu, který je pod kaslíkem spolujezdce jsem se ještě nedostal. Citovat
krtek 2 Odesláno 20. leden 2020 Odesláno 20. leden 2020 (upraveno) preco na to takto ides? je pre teba jednoduchcsie zhodit dvere ako odpojit konektor z centraly? ty to musis prezvanat ako celok cize kabel od centraly az po motorcek a ty ten zvezok rozpolis na polceste amerias po kusoch? davas si robotu naviac ,preskakujes postupnost a snazis sa urychlovat veci ale ku konc zistis ze si vlastne len pridavas robotu naviac Upraveno 20. leden 2020 uživatelem krtek 2 Citovat
Hrašulda Odesláno 20. leden 2020 Autor Odesláno 20. leden 2020 Já už jsem to takhle zkoušel na dveřích spolujezdce před měsícem. Ale klidně se pokusím, jak píšeš, propípat to přes centrálu. Ale přeci jen, kdyby byl někde problém v kabelech, tak nejpravděpodobněji bude v té přechodce dveří ne ? To je přeci jediné místo, kde se ty kabely ohýbají. Citovat
krtek 2 Odesláno 20. leden 2020 Odesláno 20. leden 2020 (upraveno) ano samozrejme ale tymto sposobom budes davat dole pravdepodobne obe dvere ale ked pojdes na to metodou co ti popisjem tak pravdepodobne das dole len jedny dvere pretoze ak to budes meriat ako celok zistis ktore kable su prelomene ci od soferovych dveri alebo od spolujazdcovych a das dole len tie na ktorych zistis problem ak na to to pojdes ako ty chces tak musis dat dole obe dvere pretoze ze len tak zistis ci su kabely na oboc dverak ok alebo niesu Upraveno 20. leden 2020 uživatelem krtek 2 Citovat
Hrašulda Odesláno 20. leden 2020 Autor Odesláno 20. leden 2020 Ještě jsem si všiml jedné věci. Včera jsem to popisoval co to dělá když mám oba zámky vyměněné. Teď jsem dal zpátky zámek co tam byl kvůli těm kabelům, aby mi tam netrčeli z toho husího krku jako na té fotce. Když auto chci zamknout u dveří řidiče klíčkem, zámek mi mechanicky vrací klíček, auto procvakne a nezamkne se. U centrály stejné, ALE když zkusím klíček u dveří spolujezdce, auto neprocvakne a dveře zůstanou (spolujezdcovi) zamčené. Každopádně přes týden už se k tomu moc nedostanu, ale na pátek už jsem se objednal ke známému mechanikovi, s kterým proměříme i tu centrálu. Citovat
Hrašulda Odesláno 24. leden 2020 Autor Odesláno 24. leden 2020 Tak jsem se dostal k centrále a mám otázku. Jak si mi kreslil schéma na motorky. Na konektoru do zámku jsou to čísla 2 a 7 Na konektoru centrály jsou to čísla 3 a 4. Pokud tedy napojím pípačku na konektor 2 tak mi oba konektory 3 a 4 zvoní. To samé u konektoru 4. Je to tím obrácením polarity ? Nebo je to někde spojené a je to ta vada ? Citovat
krtek 2 Odesláno 24. leden 2020 Odesláno 24. leden 2020 (upraveno) no nemas to komplet rozpojene niektory motorcek si nechal zapojeny(konektor) preto ti to zvoni navzajom medzi pinmi 3-4 musis rozpojit vsetky 4-ry motorceky plus zamok kufru inak merias kable motorcekov a nie spinaca sa na tu schemu pozri znova pipa ti to proste cez motorceky zamkov len som tam nekreslil uz zamok kufra ten tiez treba odpojit Upraveno 24. leden 2020 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.