Přejít na obsah

Hrašulda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

O uživateli Hrašulda

  • Datum narození 21.5.1994

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Králův Dvůr
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Hrašulda's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Tak jsem se dostal k centrále a mám otázku. Jak si mi kreslil schéma na motorky. Na konektoru do zámku jsou to čísla 2 a 7 Na konektoru centrály jsou to čísla 3 a 4. Pokud tedy napojím pípačku na konektor 2 tak mi oba konektory 3 a 4 zvoní. To samé u konektoru 4. Je to tím obrácením polarity ? Nebo je to někde spojené a je to ta vada ?
  2. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Ještě jsem si všiml jedné věci. Včera jsem to popisoval co to dělá když mám oba zámky vyměněné. Teď jsem dal zpátky zámek co tam byl kvůli těm kabelům, aby mi tam netrčeli z toho husího krku jako na té fotce. Když auto chci zamknout u dveří řidiče klíčkem, zámek mi mechanicky vrací klíček, auto procvakne a nezamkne se. U centrály stejné, ALE když zkusím klíček u dveří spolujezdce, auto neprocvakne a dveře zůstanou (spolujezdcovi) zamčené. Každopádně přes týden už se k tomu moc nedostanu, ale na pátek už jsem se objednal ke známému mechanikovi, s kterým proměříme i tu centrálu.
  3. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Já už jsem to takhle zkoušel na dveřích spolujezdce před měsícem. Ale klidně se pokusím, jak píšeš, propípat to přes centrálu. Ale přeci jen, kdyby byl někde problém v kabelech, tak nejpravděpodobněji bude v té přechodce dveří ne ? To je přeci jediné místo, kde se ty kabely ohýbají.
  4. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Sundal jsem dveře a propípal jsem kabely. Koncovku která se připojuje z dveří do auta s koncovkou která se připojuje do zámku. Těch zapojených kabelů v tom husím krku si nevšímejte, to jsem zkoušel zámek s jiným konektorem. Takto jsem to mezi sebou propípal u dveří spolujezdce. Dveře řidiče mám v plánu sundat zítra. Bohužel na to není tolik času kolik bych si přál. K centrálu, který je pod kaslíkem spolujezdce jsem se ještě nedostal.
  5. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Dveře spolujezdce jsem už takhle zkoušel. Sundal jsme je a propípal kabely. Řidiče jsem ještě nezkoušel. Měl jsme problém s těmi bajonety na koncích. U spolujezdce jsem je musel rozlomit pak mi to už šlo.
  6. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Ještě jsem si všiml jedné věci. Když otočím klíčkem ve dveřích u řidiče a chci zamknout, auto procvakne, a dveře ŘIDIČE zůstanou zamčené. Zbytek zůstane odemknutý. Když otočím klíčkem ve dveřích spolujezdce a zamykám, tyto dveře se zamknou, ale auto neprocvakne. POUZE když otočím klíčkem ve směru odemykání, tak mi ostatní dveře procvaknou. Takže jedny dveře procvaknou zámky když je zamykám a druhé dveře když je odemykám. Nikdy v obou směrech.
  7. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Tak u všech dveří jsem vyzkoušel žárovku motorků a žárovka se vždy jasně rozsvítila. Dveře jsem měl otevřené i zavřené. Na Central jsem se zatím nedostal. Napadlo mě vyzkoušet jednu věc, tak se zeptám jestli je to možné a nic tím nezničím: Co kdybych na koncovkách ve dveřích spojit dva piny, které dávají centrále povel, že je zavřeno a vyzkoušel tím, jestli správně spíná centrála.
  8. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Tomu rozumím. No zkusím to přesně jak píšete a pokusím se dostat i k té centrále.
  9. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Že by byli špatné oba zámky ?
  10. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    To už jsem zkoušel v práci a šlo to.
  11. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Rozumím, zkusím žárovku i změnu polarity.
  12. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Dobře, díky za upozornění. Měl jsem jeden rozebraný tam kde je motorek a všiml jsem si tam dvou spínačů. Jeden byl na klapce když se zavřou dveře, druhý byl více schovaný s třemi dráty a to byl asi ten co uvolní pojezd na zamknutí/odemknutí.
  13. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Dobře. Zkusím tu žárovku, mám taky takové schéma od jednoho člověka a tady jsou ty čísla pinů a přiřazená funkce, pokud koukáme na to stejné.
  14. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Rozumím, jakou žárovku ideálně ? A jaké piny přesně myslíš ? Ty 3 a 4 co jsi mi nakreslil? Nebo piny co jsou napojeny na motorek? To jsou 2 a 7.
  15. Hrašulda

    406 zámky/centrála

    Když jsem tam měl připojený měřák, na dveřích, tak mi to házelo max 10.6 - 10,8V Nikdy víc jak 11V, ale je to jen v mžiku, mohla by to bych chyba ?
×
×
  • Vytvořit...