Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hm, tak to je vtipný, já si toho všiml až teď. Jak jsem to asi tak mohl prozradit, když o tom nic nevím? Dal jsem sem akorát to, co bylo v mailu, co normálně koloval internetem - bylo tam \"další ročník závodu canonball .... informace na www...\", nic víc. Když už tohle koluje internetem, tak nevím, proč to házejí na mě...

Odesláno

Vyser se na to Oddie, protože oni si myslej, že když někdo prolitne přes vesnici ve 160km/h tak je machr. Je to akorát o držku pak už jen příjde rána a je to v prd.li!!! Nejezdím svatě (můj Míček se umí pěkně roztočit) ale vím co si můžu dovolit a co ne. Nechci moralizovat ale všeho s mírou.:mad:

Odesláno

Tomáš: dík.

Holt byla blbost to sem vůbec dávat, měl jsem takovou hovadinu rovnou smazat a hodit za hlavu, tak jako spoustu jiných. Co už nadělám...

Vůbec největší prdel na tom ale je, že mi to poslal člověk, co se mnou před pár lety tahal fest pomlácené lidi z totální bouračky. Nebo spíš... netahal, byl z toho tehdy totálně v prdeli, vůbec nevěděl, co má dělat. Myslel jsem, že si to bude pamatovat, pohled na hořící auto, všude krev, řvoucího malého kluka se zlámanýma rukama a nohama... kulový, lidská pamě? je krátká, a když se to nestalo nikomu blízkému, tak co, že? Je mi z toho na blití...

Odesláno

A proč jako? To číslo tu je, aby pokud ode mě někdo něco chce, mi mohl zavolat. Tak nevím, proč bych ho měl mazat???

Pokud mi chce zavolat pan organizátor toho závodu, tak klidně může - pokud má zájem, klidně se s ním i sejdu.

Odesláno

No já snad nevěřím svejm očím... Je mi docela jedno, kdo s tohohle klubu má s tím podělaným závodem něco společnýho, ale sorry - jen IDIOT si může nyslet, že jak dá něco na internet, že to zůstane v tajnosti. Pokud se nějakej alibista bude ukájet tím, že dá na svoje stránky přímej kontakt člověka, kterej ůdajně něco proflák, tak by si měl v první řadě udělat pořádek ve vlastních řadách, páč i já sem se o tomhle nesmyslu a inkriminovaných detailech dozvěděl nedávno ze zcela jiného zdroje. Stavim se jednoznačně na stranu Oddieo a to ne pro to, že sem tam od něj mám nějakej ten díl za mrzkej peníz, ale proto, že hledat viníka tímhle způsobem je levota jak svině. Kdo má dneska net (a maj ho i benga) tak pokud jen trochu chce, tak najde všechno (pokud mu to rovnou nepříjde mailem že? - páni organizátoři). Jinak pro mě, za mě, jestli se chce někdo zmrzačit - tohle je jistě jedna z možností, ale pokud tím ublíží někomu jinýmu, tak je to neospravedlnitelný a jméno takovýhleho debila by mělo kolovat po celým netu - čímž sem myslím i vyjádřil, co si o celým tom podniku myslím. Ps. I unás se jezděj WRCéčka a kdo byl minulej víkend v Krumlově, nebo se chystá teď do Brna, tak jistě ví, jak vypadá opravdovej závod. Cannonball je střelba se zavázanejma očima. Jinak pokud by měl někdo zájem o moje nacionále, tak sou rovněž uvedený v profilu. Howg.

Odesláno

Moc hezky si to napsal Tome k tomu neni co dodat snad jen ten co proved tu svinárnu na Oddiho adresu si může stoupnout před zrcadlo a dát si pár facek opravdu KING akorát je smutný že to byl asi někdo z clubu můj názor na závod je víše napsán jen doufám že každej učastník závodu dostal nějaké podobné foto k plánku závodu.

ferrari6.jpg

Odesláno

Panove, dlouho jsem tu nebyl, ale kdyz to tady tak ctu a zamyslim se nad vsemi souvislostmi, tak neni nahoda, ze oddieho nacionale se objevily na strankach tech nevyblaznenejch chlapcu. Myslim si, ze v tom ma prsty nekdo od nas a to se mi vubec nelibi. Myslel jsem si doposud, ze je tu parta dobrejch a pohodovejch lidi a vubec me nenapadlo, ze jsou mezi nami i takovi hajzlove a podrazaci.........:mad:

Doufam, ze se na me nezlobite za tyto vyrazy, ale neni to na nikoho jineho, nez na toho, kdo toto vsechno zpusobil.

Jiz nekolikrat se tu psalo, ze peugeotaci jsou pohodovi lide, tak zaverem bych chtel rict, ze ten, co v tom ma prsty asi peugeotak nebude a mel by se nad sebou vazne zamyslet........

Odesláno

Dobrej odpal Radku. Pokud čteš nezi řádky, tak se to vysledovat dá. Jestlipak se hrdina ozve? A tak si říkám, stojí závod volně vypuštěných šílenců za takovouhle levotu na Oddieho? Kdo se tu nějakej čas potuluje, tak si jistě odpoví sám...

Odesláno

ten zavod je takova ceska snaha bejt IN, jinak krom zmuchlanych plechu pseudohrdinu v tom nic nevidim... vikend na okruhu udela lepsi sluzbu...

Odesláno

No jestli to jsou narazky na me, tak rad zareaguju. Kontaktoval jsem organizatora zavodu s tim, ze se tady objevilo toto info a zda je to pravdiva informace? Co se delo dal je uz vec organizatora Cannonballu.

Docela me tady dostava to, jak tady par lidi odsuzuje tuto soutez, pritom je to uplne to samy, jako byly prvni dva orientaky na srazech peugeot clubu :cool:

Odesláno

toz to se zase dzejara zastanu..... ty orientaky bly dost husty.... a kdyz vezmes k tomu jeste tu noc........

I kdyz ten 3. taky byl...ehm.... ale to je volba kazdeho z nas, ze?

Odesláno

To JR. Na prvních dvou srazech sem nebyl - nemohu soudit. Osobně tenhle typ soutěžení opravdu nemusím a nikdy bych se ho nezůčastnil. Pokud sis všiml na srazu - jde mi o to, dojet v pořádku a pomoct i druhem dojet i za cenu, že nedojedu sám. Pokud nejsem profík, tak na nějakou střelbu se zavázanejma očima kašlu a kdo z nás si může říct, že je profík. Pár jich znám a sou to léta dřiny. Sorry, ale ani v Cannonballu dle mýho názoru takovej nikdo není a přitom se jezdí jak na RZ. Pokud máš s cannonballem něco společnýho tvoje věc. Klobouk dolu, málokdo by to veřejně přiznal. Jen mě to mrzí s Oddiem, páč vím, že je to férovej člověk a rozhodně si nezaslouží, aby ho někdo tímhle způsobem popotahoval po netu.

Odesláno

Hics: uz tady v minulosti probihala nejaka debata o Cannonballu a neni to zadna bezhlava soutez, jako z americkejch filmu. Je to spis takticka soutez a jde o to, jakou zvolis cestu. Kdo jede strelbu, toho stavej policajti .... proste se jede v normalnim provozu a nikdo si nechce rozstrelit auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...