aka Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Ty ses fakt klobasa....asi Te sezeru!jinak sme strasne hrozne moc OT...ale to v tomhle vlakne skoro kazdej.... Citovat
fijalka Odesláno 16. březen 2006 Autor Odesláno 16. březen 2006 Původně zaslal: slavomir.martos Ty brdo tak fijalka to hadam nebolo ani napisane po slovensky, alebo to bola slovencina s nejakym brutalnym ugrofinsko-rusinsko-polskym dialektom Původně zaslal: slavomir.martos Ty brdo tak fijalka to hadam nebolo ani napisane po slovensky, alebo to bola slovencina s nejakym brutalnym ugrofinsko-rusinsko-polskym dialektom Ružomberčania majú čo keca? do slovenčiny ! Vy dávate mäkčene kde sa dá, ale skor kde sa nedá. Chvíľu som žíl v Ružomberku >Rybárpole >Mlada Garda >BZVIL . Bomba bola keď jeden dedo namňa vyblafol maďarčinu, v LIKAVKE na zemiakovej brigáde. Ale to je už história aka & voštík > premenujem to vlákno na XXX ponevač vám dáko ušla temä? Citovat
slavomir.martos Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 he he, s tym dedkom to bolo dobre - ale s tymi makcenmi mas recht, ja sa vzdy rehocem ked idem pozret svoju staru matku a vsetko sa konci na uo Apropos - z mladej gardy je teraz katolicka univerzita Citovat
Hadra Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 fájn, pak se tady rovnou může mlovit hanácke Já bech bel pro, sténě tak mlovime všeci tade o našech doma. Citovat
P607Olda Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Tož já bych to bral, kdybyzme mohli každý psat jak nám zobák narostl. Eště škoda že néni vidět přízvuk, to byzme nemuseli ani psat skama zme. (Abyste nemuseli hádat - UH) Citovat
fijalka Odesláno 16. březen 2006 Autor Odesláno 16. březen 2006 >Hadra & P607Olda v poho no problem to lustit v praci mi tak kvakaju zahoracki jak papgaje >slavomir.martos ja som tam zil 1982-1988 a jak to tam teraz vypada nemam paru BZVIL uz neexituje to vim urcite . Inak v textilke bol zivot uuuuuuuuuuuuuf, a k tomu pred vojnou rad na to spominam . Citovat
P607Olda Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Fijalka: jak si spominam, Blave a Trnave sa rozprava tvrdo - aspom sa usetri za makcene (Ostravaci zas usetria za dlzne) (dĺžeň = čárka) [upravil dne 16.3.06 P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Fijalka: a povedz, co sa ti v tej textilke tak pacilo??? Citovat
fijalka Odesláno 16. březen 2006 Autor Odesláno 16. březen 2006 15 bab ma jednoha clopa, a ked deletela CUBA a hlavne mulatky, ty kokso to boli zabki. Citovat
slavomir.martos Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Som prvykrat videl v case tvrdeho komunizmu baby so zipsami vzadu na sukniach, ale to som bol este maly a nevedel som naco to maju... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.