Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě jednou prosím o sdělení výbavy  C5 : VIN  VF7DCRFNC76316244   a k tomu  ještě jedna C4  VIN  VF7LC9HXC74576990

Předem moc děkuji !!

Odesláno

Môžem poprosiť ešte o výbavu pri týchto VIN (alebo aspoň niektoré:)?

1. VF3M45GFRKL077741

2. VF3M45GFRKS348140

3. VF3MJEHZRLS220364

4. VF3MCBHZWJL020805

5. VF3MJEHZRJL063302

Chcem si to porovnať s mojim Peugeotom VF3M45GYWHL035168 - už si mi výbavu posielal, ale neviem zistiť podľa výpisu, či auto má mať GRIP Control, alebo nie. Kolečko vedľa automatu mám, ale nefunguje. Tak neviem, či to auto má mať túto funkciu a je pokazená, alebo to nemalo od výroby.. Ďakujem. 

Tie VIN hore čo som teraz posielal by GRIP control mali mať, resp. podľa fotky majú tiež kolečko GRIP control vedľa páky..

Odesláno

Jarokare ďakujem veľmi pekne, asi som to identifikoval. Len pre overenie, mohol by si mi pozrieť ešte tieto 4 (pripadne aspoň prvé 2)? Tie by mali byť bez GRIP controlu: 

VF3MRHNSULS264642

VF3MRHNYHHL046222

VF3MRHNSJJL057105

VF3MRHNYHHL064401

Ten GRIP control je podľa mňa v prehľadoch výbavy uvádzaný ako: dynamické riadenie stability: s adaptívnym systémom ESP ORM - tie predtým to mali takto, ak tieto čo som ti poslal teraz to takto nebudú mať, tak je to ono. Ďakujem ešte raz:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...