Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

měl jsem tuto značku pneu na Mitsubishi ,byly letní a můžu pouze doporučit,výborné jízdní vlastnosti a velmi dlouhá životnost,ale s tou životností to hlavně záleží na tobě jak jezdíš

Odesláno

Mám na autě TOYO Proxes T1R (205/40/ZR 17). Je to novinka a jsem naprosto spokojen. Nejvíc mě překvapilo, že nejsou tak hlučné (vzhledem k rozměru) jak jsem čekal. Drží perfektně a mimo jiné mají taky moc hezký šípovitý dezén.

Odesláno

No já měl kdysi Toyo a byly dobrý na suchu, byly docela tvrdý a sjížděly se málo, ale na vodě to právě kvůli tý tvrdosti nebylo úplně ono...

Odesláno

Ja nemam s nimi dobru skusenost, spravil som na nic v lete cca 20tisic a predne pneu su dost velmi opotrebovane. Neviem teraz aky to bol typ. Ale uz ich nekupim.:bojim

Odesláno

Uprime receno take me neprijdou nejak zvlast tvrde.. maji dobrou prilnavost prave kvuli tomu ze jsou spise mekci.. mel jsem TOYO Proxes T1S a na mokro naprosto perfektni..

Pokud chces opravdu tvrde pneu tak dle zkusenosti Continental Sport Contact

Momentalne mam Yokohama A520 a prijdou me tvrdosti srovnatelny s Toyo .. mozna jsou Toya jeste mekci (Proxes T1S)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...