Mr.Bomba Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Chci si koupit tuhle značku pneu, máte někdo zkušenosti at už jsou jakýkoli??? Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 měl jsem tuto značku pneu na Mitsubishi ,byly letní a můžu pouze doporučit,výborné jízdní vlastnosti a velmi dlouhá životnost,ale s tou životností to hlavně záleží na tobě jak jezdíš Citovat
Ladis Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Taktéž jsem na nich jezdil - bez výhrad. Te?ka jedím na Klebrech. Z mého pohledu nelpeší poměr cena x výkon. Ještě uvažuju o Bridgestone. Citovat
McBen Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Mám na autě TOYO Proxes T1R (205/40/ZR 17). Je to novinka a jsem naprosto spokojen. Nejvíc mě překvapilo, že nejsou tak hlučné (vzhledem k rozměru) jak jsem čekal. Drží perfektně a mimo jiné mají taky moc hezký šípovitý dezén. Citovat
Fx Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 No já měl kdysi Toyo a byly dobrý na suchu, byly docela tvrdý a sjížděly se málo, ale na vodě to právě kvůli tý tvrdosti nebylo úplně ono... Citovat
Jerry_J Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Toyo mohu jen doporucit,alternativa k nim je Yokohama take velmi kvalitni pneu.... Citovat
Guest Miro406 Odesláno 10. březen 2006 Odesláno 10. březen 2006 Ja nemam s nimi dobru skusenost, spravil som na nic v lete cca 20tisic a predne pneu su dost velmi opotrebovane. Neviem teraz aky to bol typ. Ale uz ich nekupim. Citovat
AKCZ Odesláno 10. březen 2006 Odesláno 10. březen 2006 Uprime receno take me neprijdou nejak zvlast tvrde.. maji dobrou prilnavost prave kvuli tomu ze jsou spise mekci.. mel jsem TOYO Proxes T1S a na mokro naprosto perfektni.. Pokud chces opravdu tvrde pneu tak dle zkusenosti Continental Sport Contact Momentalne mam Yokohama A520 a prijdou me tvrdosti srovnatelny s Toyo .. mozna jsou Toya jeste mekci (Proxes T1S) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.