Hrubáč Odesláno 19. říjen 2019 Odesláno 19. říjen 2019 (upraveno) Dobrý den, chtěl bys se zeptat či poprosit o radu. Mám Peugeot 307sw 2.0 hdi 100kw rv. 2004 a včera se mi stalo že jsem natankoval, ujel cca 500m a začalo to hrozně syčet, jak kdyby to “nasávalo”, odstavil jsem to a dnes jsem to zkusil nastartovat a stále to “nasává”, ale když přidám plyn tak není slyšet že by to “nasávalo” víc, “nasává” to pořád stejně. Neví někdo co by to mohlo být či jestli se s tím dá aspoň někam dojet? Děkuji za případné odpovědi Hrubáč Upraveno 19. říjen 2019 uživatelem Hrubáč Citovat
ozzy56 Odesláno 19. říjen 2019 Odesláno 19. říjen 2019 ahoj, a pod kapotu ses díval?? když to hrozně syčí, tak bys měl zjistit, kde co prasklo projdi ty velké hadice od sání vzduchu do motoru přes turbo a hadice za ním Citovat
Hrubáč Odesláno 19. říjen 2019 Autor Odesláno 19. říjen 2019 Pod kapotu jsem se právě díval, prohmatal hadice co jsem našel a nic, byl jsem tam ještě před chvilkou a už to syčel ikdyž jsem přidal, tak jsem to konzultoval s mechanikem a řekl mi že to vypadá na nějakou hadici k turbu, tak zítra uvidím, každopádně děkuji hrubáč Citovat
krtek 2 Odesláno 20. říjen 2019 Odesláno 20. říjen 2019 (upraveno) musis kukat odspodu- plastova trubka , hadica v tvare Z na spode intercolera a na turbe je taka mala hadica cca 10 cm dlha ta je celkom dost namahana po case je zaoblena jak balon tu by som tipol Upraveno 20. říjen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.