Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý den, chtěl bys se zeptat či poprosit o radu. Mám Peugeot 307sw 2.0 hdi 100kw rv. 2004 a včera se mi stalo že jsem natankoval, ujel cca 500m a začalo to hrozně syčet, jak kdyby to “nasávalo”, odstavil jsem to a dnes jsem to zkusil nastartovat a stále to “nasává”, ale když přidám plyn tak není slyšet že by to “nasávalo” víc, “nasává” to pořád stejně. Neví někdo co by to mohlo být či jestli se s tím dá aspoň někam dojet? 

Děkuji za případné odpovědi 

Hrubáč

Upraveno uživatelem Hrubáč
Odesláno

ahoj, a pod kapotu ses díval??  když to hrozně syčí, tak bys měl zjistit, kde co prasklo :myslim

projdi ty velké hadice od sání vzduchu do motoru přes turbo a hadice za ním

Odesláno

Pod kapotu jsem se právě díval, prohmatal hadice co jsem našel a nic, byl jsem tam ještě před chvilkou a už to syčel ikdyž jsem přidal, tak jsem to konzultoval s mechanikem a řekl mi že to vypadá na nějakou hadici k turbu, tak zítra uvidím, každopádně děkuji

hrubáč

Odesláno (upraveno)

musis kukat odspodu-  plastova trubka  , hadica v tvare Z  na spode intercolera  a na turbe je taka  mala hadica  cca 10 cm dlha  ta je celkom dost namahana  po case  je  zaoblena jak  balon  tu by som tipol 

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...