Sarinka Odesláno 15. říjen 2019 Odesláno 15. říjen 2019 Zdravím všechny mám problém peugeot 406 coupe 2,2hdi když jedu normálně auto nic nenapíše ale při přidání plynu na 4 a 5kval na podlahu tak mě auto padne do nouze po vypnutí a zapnutí klicku zase jede normalne ale zase když chci výkon padne to tam a napíše mě to antipollution fault. Řešil někdo takový problém děkuji za každou radu Citovat
ChouLu Odesláno 15. říjen 2019 Odesláno 15. říjen 2019 ASi tak tisíc závad... tohle bohužel bez origo diag nelze zjistit Citovat
PavelFo Odesláno 28. listopad 2019 Odesláno 28. listopad 2019 Nevím, jsem jen elektrotechnik, ale když si to v hlavě přeložím, tak mě napadá dpf filtr, pokud ho teda tvoje auto má (můj 406 z 99 prej ne). Citovat
ferinko2 Odesláno 28. listopad 2019 Odesláno 28. listopad 2019 Všeobecná hláška , že motor nepracuje v nastavenom režime pre minimálnu tvorbu emisií. Závada....ako písal ChouLu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.