Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Po nastartování motoru motor škube jako kdyby jel na tři válce

Recommended Posts

Odesláno

Čau lidi mám velkou prosbu peugeot 206 1.1i 44kw 2004 včera jsem byl tankovat tankuju na benzině efecta 95 měl jsem čtvrtku nádrže natankoval jsem na třičtvrtě a když jsem chtěl odjet auto chytlo začlo cukat jako když jede na 3 válce a při pokusu o jízdu ,,prdělo'' do vejfuku, škubalo sebou a po chvilce auto chciplo a nechtělo skoro naskočit. To samé dělalo i při volno běhu když se otáčky nedreželi plynem auto chciplo nevíte někdo co s tím už nevím co by to mohlo být..

Díky všem za rady

Odesláno

na 1.1 takto dost odchází vstřiky ;) vytáhni je ven a změř na nich odpor cívek.. jeden bude pravděpodobně dost jiný než ostatní :) 

Odesláno

U mě to bylo podobné. Nastartoval jsem a motor jel jako by na 3 válce, pak to kolikrát zdechlo. Tankoval jsem taky na benzině a i jinde "obyčejný" benzin s přídavkem lihu. Efekta má podle mě ještě větší obsah lihu než u jiných benzinů. Pak jsem na zkoušku natankoval u Shellu (i u OMV) 100 oktanový (ten je bez biosložek) a už to přestalo, chod byl krásně kultivivaný. Asi po roce jsem začal tankovat prémiové benziny 95, taky Shell a OMV a taky bez problému. Starším autům prý vadí líh v benzinu kvůli tomu často odcházejí vstřiky a čerpadlo. Co tankuju prémiové, tak mám klid. Mám 1.4 r. 1999.

Odesláno (upraveno)

menil som ho podla tohto navodu...

samozrejme som mal poistkovu skrinu tracha inu kedze mam 1.4...

hadicu od paliva som neodpajal, kedze sa daju vstreky komplet vytiahnut aj s nou..

Upraveno uživatelem r_e_n_e

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...