Dejv11 Odesláno 5. říjen 2019 Odesláno 5. říjen 2019 Čau lidi mám velkou prosbu peugeot 206 1.1i 44kw 2004 včera jsem byl tankovat tankuju na benzině efecta 95 měl jsem čtvrtku nádrže natankoval jsem na třičtvrtě a když jsem chtěl odjet auto chytlo začlo cukat jako když jede na 3 válce a při pokusu o jízdu ,,prdělo'' do vejfuku, škubalo sebou a po chvilce auto chciplo a nechtělo skoro naskočit. To samé dělalo i při volno běhu když se otáčky nedreželi plynem auto chciplo nevíte někdo co s tím už nevím co by to mohlo být.. Díky všem za rady Citovat
slimboy Odesláno 5. říjen 2019 Odesláno 5. říjen 2019 Nenatankoval si omylom naftu ked to do tankovania nerobilo? Citovat
Dejv11 Odesláno 5. říjen 2019 Autor Odesláno 5. říjen 2019 To právě že ne taky mě to napadlo ale kouknul jsem na účet a efecta 95 Citovat
Dejv11 Odesláno 5. říjen 2019 Autor Odesláno 5. říjen 2019 Ještě dodávám svíčky jsou nové a cívka též nová po te co stará odešla a nezapalovala válec Citovat
ChouLu Odesláno 5. říjen 2019 Odesláno 5. říjen 2019 na 1.1 takto dost odchází vstřiky vytáhni je ven a změř na nich odpor cívek.. jeden bude pravděpodobně dost jiný než ostatní Citovat
Jiri74 Odesláno 5. říjen 2019 Odesláno 5. říjen 2019 U mě to bylo podobné. Nastartoval jsem a motor jel jako by na 3 válce, pak to kolikrát zdechlo. Tankoval jsem taky na benzině a i jinde "obyčejný" benzin s přídavkem lihu. Efekta má podle mě ještě větší obsah lihu než u jiných benzinů. Pak jsem na zkoušku natankoval u Shellu (i u OMV) 100 oktanový (ten je bez biosložek) a už to přestalo, chod byl krásně kultivivaný. Asi po roce jsem začal tankovat prémiové benziny 95, taky Shell a OMV a taky bez problému. Starším autům prý vadí líh v benzinu kvůli tomu často odcházejí vstřiky a čerpadlo. Co tankuju prémiové, tak mám klid. Mám 1.4 r. 1999. Citovat
r_e_n_e Odesláno 7. říjen 2019 Odesláno 7. říjen 2019 (upraveno) menil som ho podla tohto navodu... samozrejme som mal poistkovu skrinu tracha inu kedze mam 1.4... hadicu od paliva som neodpajal, kedze sa daju vstreky komplet vytiahnut aj s nou.. Upraveno 7. říjen 2019 uživatelem r_e_n_e Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.