Pmsgcz Odesláno 29. září 2019 Odesláno 29. září 2019 Mám a moc sem přes léto nevyužil a neotestoval. Ale taky jsme letos moc nevyjeli mimo cesty. V balicku je navic plnohodnotna rezerva, oplechovani podvozku a asistent sjezdu z kopce. Ten asistent sjezdu me prekvapil a je fajn. S autem si ted troufnu i na tezsi a prudci teren a zatim me furt prekvapuje co je schopen projet. Za mě ten priplatek stoji za to. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. září 2019 Odesláno 29. září 2019 (upraveno) mno, nevím nevím https://www.auto.cz/video-peugeot-grip-control-jak-funguje-nahrazka-za-ctyrkolku-122530 Upraveno 29. září 2019 uživatelem ozzy56 Citovat
Regis1980 Odesláno 30. září 2019 Odesláno 30. září 2019 Já mám auto zatím jen objednané, takže jsem to ještě nezkusil, ale objednal jsem proto, protože v sobě zahrnuje plechový kryt a náhradní ocelové kolo, které jsem si chtěl dokoupit tak jako tak a navíc ještě celoroční pneu, které bych taky časem nazul. Takže mě ten grip control vyšel vlastně za hubičku. Čuk ohodnotil 1 Citovat
Raďous007 Odesláno 24. prosinec 2019 Autor Odesláno 24. prosinec 2019 Tak jsem zkoušel na sněhu a v blátě určitě to něco děla ale pokud máte automat tak nezapomenout přepnout na manuální řazení . Nemusí te se bát motor se nepodtočí ani nepřetočí. ale je to jediná funkční kombinace jinak vám automat podřadí a to už asi každý ví co se stane jak na sněhu tak v blátě. ozzy56 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.