milda Odesláno 7. březen 2006 Odesláno 7. březen 2006 Chtěl bych se optat něco ohledně airbagů na P307. Po čistě bočním nárazu mi vystřelily boční airbagy na pravé straně - v sedačce a ve stropu. A teď mě zajímá: - co na to pásy, byly taky vystřeleny předpínače? - pokud ano, tak jen ten na pravé straně, nebo oba? (Tu mě zajímá teorie. Jinak vím, že je stačí vymontovat a zatřepat, jestli tam bude hrkat kulička) - v jakém stavu je řídící jednotka airbagů, bude bloknutá? - pokud ano, tak kde ji nechat reaktivovat za rozumný peníz? (nejlíp Morava) - když se říká, že ŘJ po reaktivaci stejně nemusí být 100% spolehlivá, je to myšleno jen v případech, kdy dojde k aktivaci airbagů prostřednictvím nárazového čidla v ŘJ? - jaké jsou ceny ŘJ na vrakáčích / v Gliwicích? Díky za odpovědi, Milda Citovat
ALFWORKS Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Pasy teoreticky mozu byt vystrelene, ale ked nebuchli predne airbagy, tak podla mojich vedomosti su na 99% OK. RJ je bloknuta na 100%. Su tam ulozene CRASH DATA. Ako aj ty vies, tie sa daju vymazat. Neviem kde presne byvas, ale poznam ludi z Ostravy ktory by ti to spravili ( cenu neviem predpokladam 1000 CZK a viac) Na opravovanu RJ ti nikto neda zaruku, takze => nikto nezaruci 100% spolahlivost... ale malo by to byt OK. Ja osobne mam tiez \"len\" reaktivovanu. Ceny na vrakacoch netusim .. ked zistis napis Citovat
milda Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 Jo jo, ty pásy budou asi opravdu OK. Ten pravej už jsem vyndal a nic v něm nehrká. Čili i ten druhej by měl být v pořádku. A té reaktivace se tolik nebojím, když je to jen záležitost software. Proto uvítám i telefon či mejl na ty Ostraváky, bo tam stejně pojedu. No a jeden vrakáč v severních čechách mi teď nabízel ty dva bagy za 8000Kč. Já je kupoval v před dvěma lety v Polsku za 7000Kč. Citovat
vector Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: milda Chtěl bych se optat něco ohledně airbagů na P307. Po čistě bočním nárazu mi vystřelily boční airbagy na pravé straně - v sedačce a ve stropu. A teď mě zajímá: - co na to pásy, byly taky vystřeleny předpínače? - pokud ano, tak jen ten na pravé straně, nebo oba? (Tu mě zajímá teorie. Jinak vím, že je stačí vymontovat a zatřepat, jestli tam bude hrkat kulička) - v jakém stavu je řídící jednotka airbagů, bude bloknutá? - pokud ano, tak kde ji nechat reaktivovat za rozumný peníz? (nejlíp Morava) - když se říká, že ŘJ po reaktivaci stejně nemusí být 100% spolehlivá, je to myšleno jen v případech, kdy dojde k aktivaci airbagů prostřednictvím nárazového čidla v ŘJ? - jaké jsou ceny ŘJ na vrakáčích / v Gliwicích? Díky za odpovědi, Milda Opravdu tu existuje hledání. Dokonce jsou tu fotky vystřelených a nevystřelených pasů. Je tu popis jak to poznat na první pohled jak z uchacení pasu, tak ze vzhledu té patrony. Reaktivace je teoreticky jen Soft záležitost, ale fabrika z toho dělá vědu. teoreticky se to nesmí dělat jinak, než pro studiiní účely. Prakticky to nikdo nepozná, jen tak, že najde jiné airbagy a původní jednotku. Citovat
Vvitty Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: milda Chtěl bych se optat něco ohledně airbagů na P307. Po čistě bočním nárazu mi vystřelily boční airbagy na pravé straně - v sedačce a ve stropu. A teď mě zajímá: - co na to pásy, byly taky vystřeleny předpínače? - pokud ano, tak jen ten na pravé straně, nebo oba? (Tu mě zajímá teorie. Jinak vím, že je stačí vymontovat a zatřepat, jestli tam bude hrkat kulička) - v jakém stavu je řídící jednotka airbagů, bude bloknutá? - pokud ano, tak kde ji nechat reaktivovat za rozumný peníz? (nejlíp Morava) - když se říká, že ŘJ po reaktivaci stejně nemusí být 100% spolehlivá, je to myšleno jen v případech, kdy dojde k aktivaci airbagů prostřednictvím nárazového čidla v ŘJ? - jaké jsou ceny ŘJ na vrakáčích / v Gliwicích? Díky za odpovědi, Milda Opravdu tu existuje hledání. Dokonce jsou tu fotky vystřelených a nevystřelených pasů. Je tu popis jak to poznat na první pohled jak z uchacení pasu, tak ze vzhledu té patrony. Reaktivace je teoreticky jen Soft záležitost, ale fabrika z toho dělá vědu. teoreticky se to nesmí dělat jinak, než pro studiiní účely. Prakticky to nikdo nepozná, jen tak, že najde jiné airbagy a původní jednotku. jj, fotky jsem sem daval ja a asi je porad jeste na wz mam... jestli mi nezrusili konto narazem se elektronika opravdu muze poskodit - napr. utrzenim velkych soucastek, ani accelerometr nemusi vydrzet pretizeni pri narazu. Ale kdyz uz to bude tak zle, stejne to auto bude na odpis... Citovat
milda Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 to vector: máš pravdu, že se tu dají najít i fotky vystřelných pásů, ale na 307 je to úplně jinak. tam se to pozná podle té hrkající kuličky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.