Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se optat něco ohledně airbagů na P307.

Po čistě bočním nárazu mi vystřelily boční airbagy na pravé straně - v sedačce a ve stropu. A teď mě zajímá:

- co na to pásy, byly taky vystřeleny předpínače?

- pokud ano, tak jen ten na pravé straně, nebo oba? (Tu mě zajímá teorie. Jinak vím, že je stačí vymontovat a zatřepat, jestli tam bude hrkat kulička)

- v jakém stavu je řídící jednotka airbagů, bude bloknutá?

- pokud ano, tak kde ji nechat reaktivovat za rozumný peníz? (nejlíp Morava)

- když se říká, že ŘJ po reaktivaci stejně nemusí být 100% spolehlivá, je to myšleno jen v případech, kdy dojde k aktivaci airbagů prostřednictvím nárazového čidla v ŘJ?

- jaké jsou ceny ŘJ na vrakáčích / v Gliwicích?

Díky za odpovědi, Milda

Odesláno

Pasy teoreticky mozu byt vystrelene, ale ked nebuchli predne airbagy, tak podla mojich vedomosti su na 99% OK.

RJ je bloknuta na 100%. Su tam ulozene CRASH DATA. Ako aj ty vies, tie sa daju vymazat. Neviem kde presne byvas, ale poznam ludi z Ostravy ktory by ti to spravili ( cenu neviem predpokladam 1000 CZK a viac)

Na opravovanu RJ ti nikto neda zaruku, takze => nikto nezaruci 100% spolahlivost... ale malo by to byt OK.

Ja osobne mam tiez \"len\" reaktivovanu.

Ceny na vrakacoch netusim :(.. ked zistis napis ;)

Odesláno

Jo jo, ty pásy budou asi opravdu OK. Ten pravej už jsem vyndal a nic v něm nehrká. Čili i ten druhej by měl být v pořádku.

A té reaktivace se tolik nebojím, když je to jen záležitost software. Proto uvítám i telefon či mejl na ty Ostraváky, bo tam stejně pojedu.

No a jeden vrakáč v severních čechách mi teď nabízel ty dva bagy za 8000Kč. Já je kupoval v před dvěma lety v Polsku za 7000Kč.

Odesláno
Původně zaslal: milda

Po čistě bočním nárazu mi vystřelily boční airbagy na pravé straně - v sedačce a ve stropu. A teď mě zajímá:

- pokud ano, tak jen ten na pravé straně, nebo oba? (Tu mě zajímá teorie. Jinak vím, že je stačí vymontovat a zatřepat, jestli tam bude hrkat kulička)

- když se říká, že ŘJ po reaktivaci stejně nemusí být 100% spolehlivá, je to myšleno jen v případech, kdy dojde k aktivaci airbagů prostřednictvím nárazového čidla v ŘJ?

Díky za odpovědi, Milda

Opravdu tu existuje hledání. Dokonce jsou tu fotky vystřelených a nevystřelených pasů. Je tu popis jak to poznat na první pohled jak z uchacení pasu, tak ze vzhledu té patrony.

Reaktivace je teoreticky jen Soft záležitost, ale fabrika z toho dělá vědu. teoreticky se to nesmí dělat jinak, než pro studiiní účely. Prakticky to nikdo nepozná, jen tak, že najde jiné airbagy a původní jednotku.

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: milda

Díky za odpovědi, Milda

Opravdu tu existuje hledání. Dokonce jsou tu fotky vystřelených a nevystřelených pasů. Je tu popis jak to poznat na první pohled jak z uchacení pasu, tak ze vzhledu té patrony.

Reaktivace je teoreticky jen Soft záležitost, ale fabrika z toho dělá vědu. teoreticky se to nesmí dělat jinak, než pro studiiní účely. Prakticky to nikdo nepozná, jen tak, že najde jiné airbagy a původní jednotku.

jj, fotky jsem sem daval ja a asi je porad jeste na wz mam... jestli mi nezrusili konto :)

narazem se elektronika opravdu muze poskodit - napr. utrzenim velkych soucastek, ani accelerometr nemusi vydrzet pretizeni pri narazu. Ale kdyz uz to bude tak zle, stejne to auto bude na odpis...

Odesláno

to vector:

máš pravdu, že se tu dají najít i fotky vystřelných pásů, ale na 307 je to úplně jinak. tam se to pozná podle té hrkající kuličky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...