Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem to nerozchodil.coz je v prdeli ptotoze nez bych koupil siemens sadu chtel sem ten motor aspoň slyšet jestli nemlati atak.Zkusil sem snad vsechno.ale je divny ze kdyz uz to jakoze ma snahu blafnout tak zacne litat tachometr az cca na 80kmh.

Odesláno

pokud si nechal původní jednotku motoru, nebo naopak jsi vyměnil jen jednotku motoru s motorem, tak ti to nikdy nemůže chytnout...

Odesláno (upraveno)

aha ,dal  by som naspet vstreky siemens aj siemens rail a trubky alebo len vstreky siemens  na bosch rail ak by trubky pasovali 

otazne je ci bude pasovat trubka medzi  bosch cerpadlom a siemens railom (pravdepodobne nie ) ak by ostal bosch  rail  bolo by v poho 

potom napojit na diag a sledovat ci to robi aspon tlak  nafty pri startovani  ak nebude robit je to beznadejne 

myslel som ze riessis iba cerpadlo bosch   ale ty to tam mas komplet bosch  len so siemens jednotkou

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

No problem je v tom ze puvodni cerpadlo bylo plny zeleznych pilin a nechci riskovat ze pri pokusu startování se to ze vstriku ktery jsou podle mne taky pridreny diky tomu zasrat ty od bosche.proto jsem to prehazel komplet.protoze siemens je problem sehnat.asi jich bylo málo. 

Odesláno (upraveno)

bosacke cerpadlo zozenies za 50 euri ,vala sa to po bazaroch  vsade 

trubky zamenit nejdu siemens /bosch  cize ani rail nemozes vratit siemens , takze skusit vratit aspon jeden vstrek siemens a ak trubka na neho nebude pasovat tak asi konecna 

alebo staci prilozit vstrek ku vstreku a uvidis ci ta trubka sa na neho dostane 

Odesláno

ano je to problem ,pezot zacal spolupracovat so siemens v obdobi ked jednickove HDi uz pomaly koncilo takze par aut to zasiahlo (tvoje je bohzial medzi nimi)

v druhej generacii uz bolo vstrekovanie siemens  bezne 

Odesláno (upraveno)

skusit repas cerpadla  

a vstreky dat len vycistit 

alebo  zosrotovat ako pises 

ja by este skusil vratit vstreky ak to pojde fyzicky napojit tie trubky 

a pozrel ci to aspon robi tlak to cerpadlo bosacke 

Odesláno (upraveno)

s bosch vstrekami to urcite nepojde tie su ovladane elektromagneticky 

a siemens je piezoelektricky 

takze siemens jednotka bosacky vstrek neotvori ani naopak

cerpadla su po mechanickej stranke vo vnutri podobne (3 piestove) s tym rozdielom ze siemens ma v sebe este podavacie cerpadlo a regulacny ventil prietoku z toho podavac cerpadla

teoreticky to cerpadlo bosch  by fungovat mohlo ak siemes jednotka dokaze ovladat bosacky DRV ventil  ,ak nedokaze nic z toho 

bosch aj siemens drv ventil funguju na stejnom principe  ,akurat bude asi rozdiel  v rozmeroch a mozno v ich cievke  (iny odpor)

Odesláno

Zak dnes jsem pokrocil dal jsem siemens vstriky nechal bosch rail i cerpadlo a motor uz chtel naskocit uz kouril z vyfuku a smrdel po nafte ale zradila mne baterka.ale zarazi mne ze jako by vzrostla komprese.ten motor jakoby zakopava.ale zkusil jsem to jen ze trema vstrikama jeden nejde kvůli trubce je jakoby kratsi ale zbytek pasoval.Mozna se mi po uprave trubky a montazi 4 vstriku povede to nastartovat.coz by byl úspěch. Moc vam dekuju za rady!!hlavne krtkovy je fakt borec co vi o cem mluvy!!!

Odesláno (upraveno)

potrebujes diagnostiku 

aby si videl realne parametre 

takto naslepo nevies co tomu chyba 

mala sanca ze to pojde existuje ,ale aj ked to pojde 

tak vsetko fungovat ako ma urcite nebude 

a je otazka ci to pojde doladit do prevadzkyschopneho stavu

pomazat vsetky hlasky na diag a skusit tocit co tam naskoci za poruchy a potom live data pozerat 

a do toho volneho konektoru strc origo ventil zo siemens cerpadla (ten dlhsi ventil na vrchu)

je mozne ze ked je odpojeny, siemens jednotke sa to nepaci a nepovoli start ,vtomto istotu nemam ale takto by som to skusil vylucit 

a tiez by som tam dal  siemensacky snimac tlaku paliva ,lebo netusim ci je zhodny s bosackym  samozrejme ak by to pasovalo ,snimac na railu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...