Hadra Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Ahoj mám prosbu zdali někdo nemáte nějaké materiály ohledně vzdělávací politiky. Žena má za úkol napsat seminárku na tohle téma. btw. - už mně v té její škole s těma seminárkama s prominutím serou. Já dostal za úkol něco vyhledat na netu, ale jak hledám, tak nic nenacházím, proto se obracím semka.Kdyby jste náhodou někdo něco měli, nebo znali nějakej odkaz, budu rád.Díky Ha Citovat
chuck11 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Ovšem jenom ne o politice:bojim:bojim:bojim Citovat
Hadra Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Ovšem jenom ne o politice:bojim:bojim:bojim ...si přečti na co se ptám.... Citovat
chuck11 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Hadra Původně zaslal: chuck11 Ovšem jenom ne o politice:bojim:bojim:bojim ...si přečti na co se ptám.... Vždy? říkám kámošky by snad něco vytvořily,ale jenom ne okolo vzdělávací politiky,vzdělávání,růstu hospodářství a dalších podobných koko***:papa:bojim Citovat
Kurt Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Ovšem jenom ne o politice:bojim:bojim:bojim Nechtěl bys konečně reagovat jen na to, k čemu máš co říct? Citovat
Kurt Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Hadra, tohle jsi asi zkoušel, že? http://www.google.com/search?hl=cs&q=%22Vzd%C4%9Bl%C3%A1vac%C3%AD+politika%22&lr= Citovat
chuck11 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: chuck11 Ovšem jenom ne o politice:bojim:bojim:bojim Nechtěl bys konečně reagovat jen na to, k čemu máš co říct? No sorry nevěděl jsem,že si taková citlivka:D:D:papa Citovat
Hadra Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Kurt Hadra, tohle jsi asi zkoušel, že? http://www.google.com/search?hl=cs&q=%22Vzd%C4%9Bl%C3%A1vac%C3%AD+politika%22&lr= Google osobně nemám moc rád, ale každopádně ty odkazy jsou si právě všechny dost podobný a nějak se v tom nedokážu zorientovat. Snažím se najít NĚCO ve smyslu \" Vzdělávací politika je..., zabývá se.... atd, ale vždycky najdu jen odkaz na přednášku, knihu, nebo na 10 dalších odkazů, které jsou pak nejlépe v angličtině. Každopádně dík, čím víc budu mít odkazů, tak snad dám něco dohromady. Citovat
jbily Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 No, už jsem ze školních lavic nějakou dobu, vystudoval jsem v době \"před-internetové\", a v poslední době jsem si říkal, že v dnešní době dělat něco jako seminární práce, diplom apod. musí být ne-li brnkačka, tak o mnoho jednodušší než za dob dřívejších. No a tak jsem to vzal jako test a našel toto: http://referaty-seminarky.cz/?article=vzdelavaci-politika . To se Ti nelíbí? Jinak podkladů je mraky, jenom nevím, z jakého pohledu má o vzdělávací politice psát (jestli obecně o státní VP, evropské-unijní, firemní, ...). J. Citovat
Hadra Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: jbily No, už jsem ze školních lavic nějakou dobu, vystudoval jsem v době \"před-internetové\", a v poslední době jsem si říkal, že v dnešní době dělat něco jako seminární práce, diplom apod. musí být ne-li brnkačka, tak o mnoho jednodušší než za dob dřívejších. No a tak jsem to vzal jako test a našel toto: http://referaty-seminarky.cz/?article=vzdelavaci-politika . To se Ti nelíbí? Jinak podkladů je mraky, jenom nevím, z jakého pohledu má o vzdělávací politice psát (jestli obecně o státní VP, evropské-unijní, firemní, ...). J. A tak to je paráda, tohle je přesně to co hledám ( nebo si to alespoň myslím ) Já si myslím, že má psát obecně o VP. Studuje Veřejně správní akademii, takže si myslím, že obecně. Já Ti děkuji moc, už to tisknu a jdu předělávat k obrazu svému. Ještě jednou díky... Citovat
jbily Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Aha, když obecně, tak se to asi použít jako pramen dá, copyright to nemá, tak vzhůru do toho! Nemáš vůbec zač, já to nepsal Ale bacha - neobšlehni to úplně, protože jak jsem se na tom serveru dočetl, už to někdo \"přečetl\" 327x... Tak a? dotyčný učitel nemá tuto seminárku už poněkolikáté. Co když je čte?! Citovat
Hadra Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: jbily Aha, když obecně, tak se to asi použít jako pramen dá, copyright to nemá, tak vzhůru do toho! Nemáš vůbec zač, já to nepsal Ale bacha - neobšlehni to úplně, protože jak jsem se na tom serveru dočetl, už to někdo \"přečetl\" 327x... Tak a? dotyčný učitel nemá tuto seminárku už poněkolikáté. Co když je čte?! No jo, neobšlehnu, to už jsem udělal s Fiskální politikou a učitelka to poznala. takže byla paní pokáraná a já následně taky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.