Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no ja som to auto   nevidel nepocul (takto od PC ti nemozem zarucit ze je to nimi ,musis verit mechanikovi ),ak ti vravi ze je to poloosami ,

tak ber z vraku obe poloosy  , gufera ti cisla hodim ,ak je olej novy tak skoda davat zase novy 

Odesláno (upraveno)

Jasné, to chápem. Mne to pvoedali už dvaja nezávisle na sebe, takže asi to bude ono. Dnes skúsim pridať v zátačke. Snáď budem počuť rozdiel..mne tam hrkoce všetko, vrátane výfuku :D 

A čísla tých poloosí teda netreba? Mne väčšinou z vrakáča píšu priamo, že bez čísla dielu mi nič nedajú :D 

Upraveno uživatelem Enfonator
Odesláno (upraveno)

lava poloosa- 3272 5P

prava poloosa-3273 6Y

prave gufero-3121 24

lave gufero  (tam je to spolocne s takou kovovou krytkou) - 3009 34

ale podla toho cisla neviem najst  samotne gufero

treba ho vybrat von a opisat cislo priamo z neho

to uz mechanikova starost 

nasiel som origo https://www.cdiscount.com/animalerie/chats/chapeau-carter-psa-c4-c4-picasso-c5-c6-c8-ds4/f-1621111-auc3664084001086.html

ale samotne gufero zatial neviem 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

ked mu vsetko donesies ,tak si bud isty ze ta natiahne o tu robotu

kup poloosy a o nic viacej sa nestaraj 

len mu povedz co chces ze aj gufera vymenit 

a keby pindal ze si mu tam doniesol stare poloosy ,tak mu povedz ze tie tenke smejdy  z druhovyroby za 60 euri  tam davat nebudes

to pochopi

Odesláno

Etše raz vďaka ( nevšimol som si predchádzajúci edit  o ľavom gufere).

Snáď nekúpim ďalšie rozhegané. Potom ešte dvojhmota, kontrola vstrekov a snáď pomaličky začnem dvíhať výkon a nebudem investovať len do toho, aby to vôbec chodilo..

Odesláno

No inak hej. Ono takto, za auto som dal 1800 ( strašne veľa na to, čo za problémy skrývalo..bolo moje prvé, osral som sa ), potom ma osral zvárač, ktorý vzal 1600e..akože auto bolo hrdzavé jak mária, ale aj tak veľa vzhľadom na to, v akom stave mi ho odovzdal. Idem sa s ním ťahať po súdoch, lebo mi aj tak vyfakturoval len nejakých 1400. K tomu nový alternátor, tlmič..myslel som si, že z toho raz bude cukrík, ale nie je tu spoľah na ľudí, stojí ma to prachy a čo som bol teraz pod autom a kukám na tú hrdzu a robotu..asi to radšej predám. Ono by to stačilo opieskovať, vymeniť bežné spotrebné veci, ale na mňa už je to veľa. vyserem sa zrejme na to. Prešla ma chuť :D

Odesláno (upraveno)

a naco sa davas odrbavat?

pridem tam poviem mu toto a toto chcem opravit 

nacen mi to ,ak nieco vyskoci tak mi okamzite volaj lebo to navysenie ti nezaplatim

ked tam  prides len tak na nicom sa nedohodnete  auto mu tam nechas ,nechavas mu priestor na ojebky 

viem ze sa to lahko vravi ,niekto jazyk ma druhy nie 

ale on ked uvidi ze si veci moc dozeras riziko ze ta bude chciet natiahnut sa znizuje 

Odesláno (upraveno)

Ja to viem. 4 týždne mal to auto a proste som mu len posielal peniaze, o tom čo sa spraví sme sa bavili v podstate do telefonu, tkaže niečo viem dokazať a niečo nie. Mal som tesne pred STK, potreboval som to, uveril som, bohužiaľ. Neboj sa, jemu sa to vráti..Akože ja nechám ojebať, ale potom aj vraciam úder. nachytal som ho na niektorých veciach, ktoré netuší, že mu viem dokázať, nahlásil ho daňovákom a ešte ma čaká súdny znalec, ktorý mi určite potvrdí, že práca nebola urobená v kvalite a v rozsahu, ktorý prezentoval..týpek môže zabudúť na to, že mu živnosť pôjde tak, ako doteraz. 

On to robil na východe, ja som bol v Ba..nedalo sa inak proste

Upraveno uživatelem Enfonator
Odesláno

pozri tie poloosy nestoja vela tak ich zozen 

a daj mu ich  vymenit ked si je isty 

a ked to tym nebude tak si do buducna popytaj nejaku zlavu u neho  ,co ja viem  zo vsetkeho sa da daco vytrieskat 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...