Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja bych mel mit aktualizace map do srpna zdarma, nicmene na webu peugeotu mi to nabizi mapove podklady 06/03/20. A z aplikace MyPeugeot mi zmizela cca pred rokem polozka upozorneni/aktualizace map....   Zahada🙃

Odesláno

Čauko... Ja som to dnes skúšal podľa návodu, ale nejako sa mi to nepodarilo... Mám SMEG... robil som to cez menu NAV ručne... Podľa videa... Neviem kde môže byť problém... Mapy som stiahol z odkazu od Cvrla... Kód som vygeneroval podľa VIN... 😐

IMG_20210802_192314.jpg

Odesláno (upraveno)

Ok ďakujem... A kde môžem túto verziu poslednú stiahnuť? Vieš poradiť odkaz? 😉  a ešte jedna otázka : dá sa aj updatnut nový softvér? 

Upraveno uživatelem matusko007
  • O 2 týdny později...
Odesláno
V 20. 7. 2021 at 21:41, MJSytic napsal:

A ty z února za letošní nepovažuješ? :myslim  Další budou pravděpodobně, jako každý rok v průběhu srpna...

jo myslel sem tyto, tak sem se ptal právě, jestli už má Červo odkaz 🙂

Poslal, tak dík moc! 😉 zkusím nahodit a uvidím jestli my to zas půjde bez zadávání klíče, jak minulý rok...

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ahojte, som tu nový a nejak sa neviem zorientovať akú verziu softvéru vlastne mám ani ake mapy lebo čísla sa mi nejak nezdajú 😃 

Otázka je viem dať rovno nové mapy alebo mi treba prehrať aj soft? Aj ten nemám šajnu ako 😃

Ďakujem 

IMG_20220111_152511.jpg

IMG_20220111_152502.jpg

Odesláno

Máš systém "SMEG". Pokud máš 508 rv 2016, můžeš si mapy stáhnout zdarma po zadání VIN třeba  ZDE  Jinak návodů je plný internet. Např. TADY jeden od typického sympatického Francouze :aut 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...