Pája Rybišár Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Co na ní říkate???Na krasavici za tuhle cenu:cool: Citovat
Pája Rybišár Odesláno 4. březen 2006 Autor Odesláno 4. březen 2006 Něako se to nepovedlo!http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=2270365 Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Hmmm. Velmi zajímavá, velmi zajímavé. Jen ten počet kilometrů. To je Vám numero. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 4. březen 2006 Autor Odesláno 4. březen 2006 Le i na díly velmi slusna:super Citovat
Freedy Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Takhle to nevypadá špatně, ani jsem si nevšiml, že ho tam maj a to jezdim každej den okolo do práce. Pokud bys něco chtěl k tomu auti blíž tak se ozvi a já se tam můžu stavět.:papa Citovat
Pája Rybišár Odesláno 4. březen 2006 Autor Odesláno 4. březen 2006 No hele Freedy potřeboval bych zjistit v jakem stavu je karoserie a motor.Jestli budeš mít čas tak bys byl moc hodný!Předem díky Pavel rybišár:papa Citovat
Freedy Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Tak jsem se dneska byl podívat v tom bazaru a auto nikde, tak se ptám majitele kdeje a prej, že nějak špatně startovalo tak ho dali do jednoho servisu na seřízení. Naštěstí majitel tý opravny je můj kámoš tak jsem tam zajel na prohlídku toho auta. No řeknu ti to auto mělo nějaký prase, ve vnitř jako na hnojišti, propálený sedáky, všude špína, kastle neni orezlá, ale je ze všech stran omlácená a navíc auti bylo bouraný na zadek a neni pořádně srovnaný, dokonce nesedí ani výko kufru, je tam pěkná mezera. Motor podle zvuku vypadá pěkně ulítanej. Takže celkově hrůza a děs, rozhodně nebrat, je to šrot.:bojim:bojim Dneska mi řikal kámoš, že prej jeden maník unich v práci taky prodává 405 Mi16, červená barva, údajně rok 94, elektrony a chce za ni 35 tis. Pokud bys měl zájem můžu se poptat dál.:papa:papa Citovat
Pája Rybišár Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Tak jsem se dneska byl podívat v tom bazaru a auto nikde, tak se ptám majitele kdeje a prej, že nějak špatně startovalo tak ho dali do jednoho servisu na seřízení. Naštěstí majitel tý opravny je můj kámoš tak jsem tam zajel na prohlídku toho auta. No řeknu ti to auto mělo nějaký prase, ve vnitř jako na hnojišti, propálený sedáky, všude špína, kastle neni orezlá, ale je ze všech stran omlácená a navíc auti bylo bouraný na zadek a neni pořádně srovnaný, dokonce nesedí ani výko kufru, je tam pěkná mezera. Motor podle zvuku vypadá pěkně ulítanej. Takže celkově hrůza a děs, rozhodně nebrat, je to šrot. Tak Freedy díky za recenzi,jseš moc hodnej,brachovi jsem ted sehnal MI16 v plný vybave za 20000kč a shaním díly.Potřeboval bych jenom přední narazník jinak je to nadhera(cena po dohodě od znameho).Tak se mi docela líbila a chtěl jsem vědet co je tam za problik.Ještě jednou VELKÉ DÍKY FREEDYMU!! Citovat
Pája Rybišár Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 PS:Jestli se někdy dostanu s těma nyšima lvíčatama na sraz tak Freedy má u mě panáka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.